Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz No.01 #30 üzenetére

Az influenszerek agyonhypolt/hypolták ezeket a termékeket, sajnos mikor valamit ennyire el akarnak adni már eleve gyanus. Sajnos én igy gondolkozok és a saját tapasztalataimből indulok ki.
    Amazon értékelések szerint is nekem van igazam és a termék túlárazott. Még az amerikai szerint is drága érte a 199 dollár. De hogy ki mit vesz abba nekem már nincs beleszólásom.
    Azért egy Teardown video megnéznék róla, hogy tudjak kicsit kalkulálni mennyi is az előállitási költsége :D

A Bannán kg-ja 300 ft akcióban, teljes kiörlésü kennyér is 300 ft. A viz a csaból jön korlátlan mennyiségben. De ja az aluminium dobozos ücsik meg olcsók, igyátok! :D

• hyggelig

senior tag

válasz No.01 #30 üzenetére

Én azóta nem hiszek ezeknek, mióta szinte mindent használtam már tini korom óta (oké, pl. a La Mer több százezer forintos krémeit nem). Volt már köztük olcsó avonos, drága, hiperszuper koreai is, aminek az ajánlott, többlépcsős fázisait is próbáltam. Most The Ordinary-t használok, ami szintén olcsónak számít, de legalább megnyugtatom magam, hogy teszek a bőrömért. Fényvédőt is használok minden reggel. Szóval nem lehet azzal vádolni, hogy igénytelen vagyok.

Az idő múlását nem lehet megállítani, így is,úgy is jönnek a ráncok és velük együtt a bőrhibák.
    Anyukám nem használ semmit. Allergiás szinte az összes arckrémre. Tiszta a bőre, a ráncai sem mélyek. Pedig nem is táplálkozik kifejezetten egészségesen.

Egy dologtól nem fog látszódni annyira az idő nyoma. Ha rendszeresen jársz invazív vagy nem invazív drága kezelésekre, szakorvoshoz.

Új hozzászólás Aktív témák