Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczu
csendes tag
ezt az oldalt szoktam nezegetni, itt még a 'nem hivatalos' kategoriaban van
http://mondeo-mk5.de/index.php/Thread/1832-HowTo-Sync3-Endlich-Kartenupdate-F7-f%C3%BCr-alle/?pageNo=1 -
-
vinczu
csendes tag
Nekem se volt. Szerintem csak annyiba gond, hogy a hivatalos ford oldal nem tudja nekem mi van fent, de gondolom ha lesz ujabb az az ujabbat forgja felajanlani. Persze nem gond, mert a mondeo-s nemet oldalon ugyis latod, hogy mi a jelenlegi helyzet
-
vinczu
csendes tag
Nekem nem ugy tunik, hogy a Ford Magyarorszag idoben felkeszult volna erre:
-2017 januarban kerdeztem a szervizben, azt mondtak nyaron
-nyaron kerdeztem, azt mondtak szeptemberben
-szeptemberben kerdeztem, azt mondtak nem tudjak mikor lesz
-2018 januarban még mindig nem tudtak
-februarban irtam a kozponti szerviznek, kaptam korrekt tajekoztatast, de pontos konkretumok nelkul:Megkeresésére reagálva szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy a Ford központtól kapott jelenlegi információk szerint a SYNC 3 navigáció frissítésének várható megjelenését 2018 második negyedévére prognotizálja a Ford.
A frissítés techniaki hátteréről konkrétat még nem tudok mondani az Ön részére. Értesüléseink szerint egy weboldalon történő regisztrációt követően lehet majd letölteni a frissítést egy adathordozóra, majd pedig azt csatlakoztatva az autóhoz lehet feltölteni a rendszerre (számolni kell majd a hosszadalmas feltöltési idóvel). Elméletileg a művelet végrehajtását a tulajdonos is elvégezheti majd otthon, így az díjmnetes lesz.
Természetesen a beavatkozás elvégezhető lesz Márkaszervizben is, ahol már kérhetnek összeget a beavatkozásra vonatkozólag....bar ez a resz a navigaciorol szol, gondolom egyben tudjak majd le a sync3-al, szoval kerdezd majd meg, hatha mar elerheto, de talan egyszerubb ha magadnak csinalod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged