- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczu
csendes tag
ezt az oldalt szoktam nezegetni, itt még a 'nem hivatalos' kategoriaban van
http://mondeo-mk5.de/index.php/Thread/1832-HowTo-Sync3-Endlich-Kartenupdate-F7-f%C3%BCr-alle/?pageNo=1 -
-
vinczu
csendes tag
Nekem se volt. Szerintem csak annyiba gond, hogy a hivatalos ford oldal nem tudja nekem mi van fent, de gondolom ha lesz ujabb az az ujabbat forgja felajanlani. Persze nem gond, mert a mondeo-s nemet oldalon ugyis latod, hogy mi a jelenlegi helyzet
-
vinczu
csendes tag
Nekem nem ugy tunik, hogy a Ford Magyarorszag idoben felkeszult volna erre:
-2017 januarban kerdeztem a szervizben, azt mondtak nyaron
-nyaron kerdeztem, azt mondtak szeptemberben
-szeptemberben kerdeztem, azt mondtak nem tudjak mikor lesz
-2018 januarban még mindig nem tudtak
-februarban irtam a kozponti szerviznek, kaptam korrekt tajekoztatast, de pontos konkretumok nelkul:Megkeresésére reagálva szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy a Ford központtól kapott jelenlegi információk szerint a SYNC 3 navigáció frissítésének várható megjelenését 2018 második negyedévére prognotizálja a Ford.
A frissítés techniaki hátteréről konkrétat még nem tudok mondani az Ön részére. Értesüléseink szerint egy weboldalon történő regisztrációt követően lehet majd letölteni a frissítést egy adathordozóra, majd pedig azt csatlakoztatva az autóhoz lehet feltölteni a rendszerre (számolni kell majd a hosszadalmas feltöltési idóvel). Elméletileg a művelet végrehajtását a tulajdonos is elvégezheti majd otthon, így az díjmnetes lesz.
Természetesen a beavatkozás elvégezhető lesz Márkaszervizben is, ahol már kérhetnek összeget a beavatkozásra vonatkozólag....bar ez a resz a navigaciorol szol, gondolom egyben tudjak majd le a sync3-al, szoval kerdezd majd meg, hatha mar elerheto, de talan egyszerubb ha magadnak csinalod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest