Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Nekem a 2017-es mk3,5-ös Focus az F8 térkép frissítés után dob egy új frissítési lehetőséget, ide azt írja, hogy a mérete 0mbyte. Letöltöm, kicsomagolom, de a telepítés hibára fut. Véleményem szerint kár ezzel foglalkozni, valamit elrontottak, majd ha lesz normális méretű fájl, menni fog mint eddig...
-
Teewine
tag
Nekem most tűnt fel, hogy elérhető. Azért is, mert eddig senki sem tette közzé ezt az információt.
Én azért nem mondanám, hogy semmire sem jó. Legalább figyelemmel tudom követni, hogy meddig van garancia az autón, meg tudom nézni, hogy a környékemen hol mennyi az üzemanyag, ha a térképen rákeresek valamire, akkor az át tudom küldeni az autóra. Szerintem sok ember számára az sem elhanyagolandó, hogy mindenféle kezelési útmutatót meg tud nézni a programon belül. Majd meglátjuk még, hogy hová fejlődik még.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest