Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teewine

tag

válasz wong kok wah #1291 üzenetére

Én ezt mind megértem, illetve valamilyen formában tisztában is vagyok vele, de ha valaki követte az elmúlt hetek történéseit, akkor láthatja, hogy nem egyedi igény, hogy ha már jó pénzért belerakják az autóba a navigációt, akkor az használható is legyen. Biztosan vannak olyanok is, akik a hivatalos frissítés megjelenése előtt felrakták az F9-es térképet, illetve nem is tudom milyen verzióra frissítették a szoftvert, amivel bukták a fejegység vonatkozásában a garanciát. És miért? A nagy semmiért, mert továbbra is vagy mobiltelefont kell használni navigációhoz, vagy szélvédőre tapasztható autós navigációt. Ez egy vicc. Ebből adódóan jó pénzért mi értelme a magyarításnak is? Nem mindegy hogy magyarul, vagy angolul írja ki a nagy semmit?

Annyit akartam még magamból kiadni, hogy én is úgy tudom, hogy a térképadatbázist a Navteq (HERE) szállítja. Ha megnézem a https://wego.here.com/?map=47.37038,21.90019,10,normal&x=ep oldalt. Érdekes ott naprakésznek tűnik a térkép. Ha rendelkezésükre áll egy naprakész térkép adatbázis, belehalnának, ha az alapján állítanák össze a frissítést? Na ennyit erről. Számomra egy nagy csalódás a gyári navigáció.

Új hozzászólás Aktív témák