- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na konkrétan leírtad amire gondoltam, az egó ami nagy. Nem azért, de ilyen mellett élni, mert most a körülmény ezt engedi meg...
Szüleim is éltek (ahogy írtam egyik lassan 50) mégse ilyeneket mondanak, hogy az én generációm ('99-s) meg a hasonlók ilyen mi haszna sz@rok lennének.
Igen aláírom, sok a kényelmes ....taliga aki él, de nem tesz (még szakmát se), de legyen alatta minden, na az azért már nekem se tetsző kategória és sajnos egyre gyakoribb ami miatt már én szégyellem magam.....
-
törölt tag
Félreértés ne essék, általánosítani nem akartam, csak saját tapasztalatot írtam le.
A hszekből leszűrve, tudom nem ezen az állásponton kellene lennem, de ilyenbe élni huzamosabb ideig nem kellemes érzés.. (1,5 hónap kb és vége a dalnak remélhetőleg). Azért remélem a következő munkahelyen nyugisabb a társaság.. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest