- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Az NV birtokolja a piac 80%-át, nekik egyre nehezebb még több vásárlót magukhoz csábítani. Nem fognak a kardukba dőlni amiatt, hogy 30000 helyett 15000 db 4080-ast adnak el 1 hónap alatt.
Sztem az NV-t és a partnereit nem különösebben zavarja még, hogy a 4080 nem fogy. Illetve biztos zavarja őket, de most az elsődleges céljuk, hogy először az RTX 3000-es készleteket kiszórják. Az hogy vannak akik megveszik ezen az áron az csak bónusz nekik. Ha levinnék a 4080 árát $1000-re akkor ki venne 3080-at $800+-ért, 3090-et $1000+-ért? Akkor le kéne vinniük a 3000-esek árát is. -
fLeSs
nagyúr
válasz
ergoGnomik #6 üzenetére
Erre is fogok válaszolni, de hosszabb kifejtést igényel.
-
fLeSs
nagyúr
Csak nem Gamers Nexus rajongó vagy? Az a videó elég friss...
Azzal a videóval elég sok probléma van, tudom hogy Steve bejáratottnak (tűnik) ebben az iparágban, de ettől még néhány téren rosszul gondolkodik.Ha elolvasod a gyártási költséges bejegyzésemet akkor megtudod, hogy mi a helyzet a 4080-nal. Egyébként úgy látom, hogy te is csak a 7900 vs 4080-ra tudtál koncentrálni az írásomban holott az csak egy pici szelete, a bevezetője annak a témának amiről írtam. Ezt a bejegyzést megírhattam volna 3 évvel ezelőtt is amikor kijött az RX 5700, amit ha összehasonlítottunk volna az RTX 2070-nel akkor kb. ugyanez lett volna a konklúzió.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ergoGnomik #2 üzenetére
Jók azok az adatok, itt is ugyanezek a számok szerepelnek.
Az AMD-nél ráadásul többfelé oszlik ez a pénz.
Neked ennyi jött le az írásból, hogy sztem az AMD béna és hogy én NV fanbot vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest