- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Valaki, aki nálam ügyesebben tud keresni tudna az alábbiaknál jobb adatokat hozni?
AMD K+F kiadás
NVIDIA K+F kiadás
Intel K+F kiadásUgyan nem egy az egyben megfeleltethetők a számok egymásnak, de egy dolog világosan látszik. Az AMD sokkal kevesebb pénzből versenyez egyszerre két piacon. És a sokkal kevesebb pénz mindig is átugorhatatlan korlát volt. Így csak akkor tud valaki előnybe kerülni a versenytárssal, ha az botlik. Az Intel botlott. Az NVIDIA nem. Nem értem miért akarod misztifikálni ezt a dolgot, hogy az AMD így meg úgy milyen béna, bezzeg az NVIDIA az igazi f.szagyerek. Valójában esélyük sincs. Én annak is örülök, hogy egyáltalán még léteznek az ATI felvásárlás és a Bulldozer-Piledriver-Steamroller-Excavator fiaskó után.
Az AMD fanbot-ok szerintem külön köszönik a szíves megszólításukat! Különösen egy NVIDIA fanbot-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest