- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Mondjuk az email-jeidet elérheted, csak böngészőből. A többi hiányosság/hiba meg: viszonylag kevés app. és a komolyabbak általában mind fizetősek. Nem bővíthető sd kártyával, nincs 3G modul. Nincs USB OTG. Kicsit vastag keret, de legalább érintős és kiveszi a részét a rendszer kezelésében.
Viszont mint írtam nagyon komoly böngésző, bár bugos egy kissé még mindig.
Frankó multitasking, ez az egyik erőssége a rendszernek. Ehhez képest az Android egy vacak e téren, iOS-ről meg ne is beszéljük. Össze se mérhető. Viszonylag jól szól hangszóróról ami stereo és elől vannak a hangszórói, nem mint a telefonomon hátul. Ugye kedves HTC.
HDMI kimenet nagyon flottul megy. Erős akku.Szóval jó gép, de van még mit javítani rajta. Én nem bántam meg a megvételét.
-
-
Cyberpunk
félisten
Android-os tableten amúgy sem az igazi a flash. iPad-on meg eleve nincs. Blackberry Playbook az igazi flash-es tablet. Amire a RIM ígéri is a fejlesztéseket. Teljesen korrekt hozzáállás követendô példa kéne hogy legyen. Mert amíg nincs komoly alternatívája, addig nincs mirôl beszélni.
-
Pete55555
addikt
Hát ez qrvajó, és még erőforrás igényesebb is... persze valószinű ezen javítanak még.
(#9) Blyan : Na, így gondoltam valahogy én is.
Igen, amúgy pont jó, hogy mikor már elkezdik hardveresen gyorsítani a flasht, akkor állítják leMindenesetre én arra leszek kiváncsi, hogy a HTML5-öt támogatni fogja-e az Apple ?
Mert erről én még nem láttam semmi konkrétat. (vagy csak le vagyok maradva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest