- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
muratomi1 #94 üzenetére
Nekem st15i van, a barátnőmnek pedig egy sk17i -t vettem. Hááát... Az enyém jól bírja, mert célhardver, semmi extra sem fut rajta. Az övén viszont állandóan tornázni kellett. Nincs belső, felhasználói tár. A mikroSD -re dolgozik, ezért nagyobb az esély arra, hogy lehal (megtörtént). De, ettől is nagyobb probléma, hogy a vashoz képest, kevés a RAM. A szöszim rendszeresen hazavágta a Facebook klienssel. A FB webes felület meg esélytelen ekkora kijelzőn.
-
muratomi1
senior tag
-
korpicschess
veterán
Óh erről eszembe jutott az első PDA-m....
Jó is volt ez a felcsatolhatós bill, meg a gyilkos méret.
szerk: látom másnak is ez ugrott be. Szerintem ez hasonlít legjobban a cikkben vázolt valamire, ami tuti kamu, legalábbis ha valamit ilyen rondára csinálnak, az elég fura lenne.
-
törölt tag
válasz
muratomi1 #86 üzenetére
Tulképp nem telefonnak vettem, úgyhogy nem volt miatta kardbadőlés, de egy olyan pici kijelzőn szar volt pötyögni. Meg, azt sem tudtam, hogy hova írok, mert a billentyűzet beterítette a kijelzőt. Egyébként is rögtön ROM csere volt, mert a gyáriba belekókányolt a Sony, ezért nem tudtam vele megcsinálni azt, amire vettem a telót (nem lehetett automatizáltan aktiválni a GPS -t).
-
Galahed
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #87 üzenetére
ja hogy ja...
benéztem...sorry. Pokolian meleg van, az ember meg csak néz, gondolkodni meg nehéz.
-
-
muratomi1
senior tag
válasz
#79335424 #84 üzenetére
Az bizony szép történet
A Sony virtuális billentyűzete pocsék, de a fizikai is csak azért volt szerethető mert gyorsabban lehetett rajta gépelni. De a billenytűzet rendszere ICS-vel egy szar lett, se ékezet, se gyorsaság, stb. Jobb volt az a telefon 2.3.4-en. és szerintem nem vesztettél sokat rajta.
-
Galahed
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #82 üzenetére
Az hagyján, de rá is van irva a két alsó gomb között, hogy iPaq, azaz a hír nem igaz, illetve így nem.
-
-
QwErTy42
addikt
Elég bazári. Tiszta kilencvenes évek.
-
akosxyz
senior tag
Eszméletlen hányadék
-
Nagyon cúnya, bár a végén úgysem így nézne ki ha ilyen lenne.
-
Kékes525
félisten
A kép egy hamisítvány.
-
Fejvadi
nagyúr
Hátulról meg egy könyvel kell kitámasztani, ha nem kézben akar az ember gépelni?
-
Wapmester
senior tag
A samsung most ezzel a szerencsétlen kinézetű billentyűzettel akarja bebizonyítani, hogy az S6 Edge után érdemes lesz kiadja az Edge+ variánst?
-
DFlash
tag
Ez de szép
-
DR01DMAN
aktív tag
Eddig nem terveztem, hogy veszek S6 Edge-t, de ezek után...
-
törölt tag
Ez aztán a gányolás. Feljelenteném a Tanácsnál aki Ilyen [Moderálva] húz egy ilyen szép telefonra.
Úgy, hogy az 1% véleménye is jelen legyen.[ Módosította: pepe091 ]
-
Halkow.
senior tag
Sony Ericsson p800-ra emlékeztet
-
Locutus
veterán
Egyre vadabb kamukkal próbálják fenntartani az érdeklődést, úgy látom. De igazából jókat lehet röhögni azon, ahogy egyesek teljesen komolyan reagálnak rá
-
wolfman
veterán
A technológiának hála elagytuk a nyomógombokat és érintősek lettek. Akkor ezek szerint ha a világ egyik legdrágább telefonjához ilyen g..i sz@r készül, csak nem volt az érintéses megoldás olyan jó öltet!
-
Tidzsimon
őstag
Nem ennyire hülyék, vajon hány embernek kéne?
Meg hány kijelzőt karcolna sz... sz... szanaszét. -
Nigér
őstag
Anno a Sony Ericson P1i-m nézett ki hasonlóan....
Nem-nem, sokkal jobban festett ennél... -
bteebi
veterán
Ugyan még nincs április 1., de egész jó trollkodás volt, bár gagyi kivitelben... Én nem nagyon értek a képszerkesztéshez, de ezt kb. Paintben is meg lehet csinálni.
-
Matada2.3
veterán
Remélem ez csak vicc.
-
törölt tag
Az szubjektív, hogy szép, vagy csúnya. De a használhatósága és a létjogosultsága is megkérdőjelezhető. A telefonálás az egyetlen, aminél én állóban használom a telót. Nálam a landscape az alapértelmezett nézet. Itt már bukik a dolog. Iphone -hoz, S3 -hoz lehetett kapni anno ilyen kicsúsztathatós bilentyűzetes hátlapot. Tokot is lehet szerezni billentyűzettel. Ezen kívűl, bármelyik BT HID profilos billentyűzettel működik. Nekem egy Apple BT billem van és minden droidommal működik. Esetleg az Ipazzport -nál is körül lehet nézni. Sőt, anno a Nokiának is volt egy szétnyithatós billentyűzete (SU-W8), amit most "újragondolt" a Microsoft. Szóval, csomó lehetőség közül lehet választani. Ez a felcsatolható izé sztem csak egy tök fölösleges és értelmetlen minek.
-
Kasya
nagyúr
SE P910 reborn! Imadtam azt a telefont
szerk:
Kozben latom masnak is szemet szurt a hasonlosag a P9xx telefonhoz(#32) hemaka: na, azert egy uj JD vagy Fendt-nek nincs parja
Foleg ha egy no meghallja mennyibe kerult
-
aelod
veterán
Ez olyan mint a túivan dolgok. Igazából egyikre sem jók sosem.
Aki dedikált gombos telefont akar vegyen régebbi E-s Nokiákat, vagy BB-t.
Pontosan ezért vettem én is egy E72-t. -
janeszgol
félisten
Tudom, volt már, de ehhez a gyönyörű, kecses készülékre biztos nem tenném ezt a gusztustalan valamit. Mint egy szép női arcon az a festett szemöldök. Pláne a morcos verzió (tényleg, amúgy honnan tudják a nők, hogy egész nap morcosak lesznek, akik ilyet csinálnak?).
-
opr
nagyúr
Nem tudom miért, ahogy megláttam, ez a régi szép emlék jutott eszembe.
Imádtam azt a telefont, anno kb agyon vert bármit ~minden szempontból, talán a kamera kivételével. -
bélus91
tag
Ez valami tréfa lehet
-
moleculez
veterán
Pfhejj de ocsmány. Amúgy ízléses kivitelezésben jó lenne egy ilyen microSD olvasóval, meg akksival.
-
mate.93
csendes tag
Hát elég rossz ízlése lehet annak, aki készítette ezt a képet..
Egyébként az aljába el tudok képzelni egy 2600MaH powerbankot
-
e-newsee
addikt
válasz
DR|FTK|NG #33 üzenetére
Az Xperia Mini Pro / Xperia Pro párosnál hatékonyabb qwerty szerintem nem lesz az életben.
-
xmaas
őstag
ez egyszeruen undorito es szerintem egy rossz vicc
-
Amilyen szép a készülék önmagában, ez a qwerty kiegészítő annál rosszabb, egyszerűen nem illik egymáshoz.
-
DR|FTK|NG
veterán
Hja, a Nokia 9300-zal az élen.
-
hemaka
nagyúr
Gyönyörű, mint egy új traktor.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Zsoltinho24 #17 üzenetére
Hehe
, nekem a P910i ugrott be.
-
jacis
nagyúr
Ez még a viccből is a gusztustalan kategória lenne
-
gerii
addikt
válasz
Zsoltinho24 #17 üzenetére
Ezt akartam írni én is - csak rondább.
-
Xanax88
tag
Kínában bizonyos modellekhez tucatszám gyártanak olyan hátlapot amit elcsúsztatva billzet ugrik elő, teljes értékű, fekvő... kicsit vastagabb lesz tőle a telefon, de akinek ez kell megéri.
Csak azt nem értem ilyen tokokat miért nem ad ki a gyártó is? Ehelyett ilyen ocsmány, használhatatlan vackokkal erőlködnek.
Pl.: http://images.mobilefun.co.uk/graphics/productmisc/38058/4.jpg
http://images.mobilefun.co.uk/graphics/productgalleries/27732/d.jpg
-
eventus
veterán
Legyen slide bármerre is, de ez... Mégis csak jó a fizikai billentyűzet?
(#14) s3nsitivity: csak ami igencsak olyanvolt mint a sajátjuk.
-
kengyel
nagyúr
Ezt így elrontották
-
Zsoltinho24
tag
Sony Ericsson P990i
-
oszi666
őstag
Huh ez valami rettenetesen ronda. Ember fel nem tenne ezt a vackot szerintem
-
s3nsitivity
addikt
Esélytelen.
A BB nyerte a pert minden ilyen kiegészítővel szemben. -
Obyboy
addikt
Újjászületett a Chatboard
-
Paul119
addikt
Az ötlet jó de nem hiszem hogy sok értelme van. Pláne hogy ilyen gagyi műanyag kinézete van , Samsung azért nem szokott ilyen ordítóan ronda dolgokat kiadni
kkdesign: Wprol egyenlőre nincs mit írni,kinézetét mindenki ismeri , soc unalomig ismert már, az hogy éppen uborka szezonban milyen legendákról kering pletyka az meg ... -
törölt tag
Hú de baromi randa...
-
kkdesign
senior tag
én például jóval több hírt szeretnék olvasni a Windowsos telefonokról ezen a portálon is. És a Blackberryről is, ráadásul Idejében, mert mire itt elolvasom addigra külföldi oldalakról már el is felejtettem hogy ez a hír járta
én bíztatnám a srácokat hogy ezen a téren fejlődjenek még (BB-WP)
-
dane
senior tag
Olyan ez a kép, mintha egy 2000-es querty-s telefont meg az edge össze lenne photoshoppolva. Eléggé gagyi.
-
ADAM1337
nagyúr
Ez ocsmány egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest