- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
muratomi1 #94 üzenetére
Nekem st15i van, a barátnőmnek pedig egy sk17i -t vettem. Hááát... Az enyém jól bírja, mert célhardver, semmi extra sem fut rajta. Az övén viszont állandóan tornázni kellett. Nincs belső, felhasználói tár. A mikroSD -re dolgozik, ezért nagyobb az esély arra, hogy lehal (megtörtént). De, ettől is nagyobb probléma, hogy a vashoz képest, kevés a RAM. A szöszim rendszeresen hazavágta a Facebook klienssel. A FB webes felület meg esélytelen ekkora kijelzőn.
-
törölt tag
válasz
muratomi1 #86 üzenetére
Tulképp nem telefonnak vettem, úgyhogy nem volt miatta kardbadőlés, de egy olyan pici kijelzőn szar volt pötyögni. Meg, azt sem tudtam, hogy hova írok, mert a billentyűzet beterítette a kijelzőt. Egyébként is rögtön ROM csere volt, mert a gyáriba belekókányolt a Sony, ezért nem tudtam vele megcsinálni azt, amire vettem a telót (nem lehetett automatizáltan aktiválni a GPS -t).
-
törölt tag
Az szubjektív, hogy szép, vagy csúnya. De a használhatósága és a létjogosultsága is megkérdőjelezhető. A telefonálás az egyetlen, aminél én állóban használom a telót. Nálam a landscape az alapértelmezett nézet. Itt már bukik a dolog. Iphone -hoz, S3 -hoz lehetett kapni anno ilyen kicsúsztathatós bilentyűzetes hátlapot. Tokot is lehet szerezni billentyűzettel. Ezen kívűl, bármelyik BT HID profilos billentyűzettel működik. Nekem egy Apple BT billem van és minden droidommal működik. Esetleg az Ipazzport -nál is körül lehet nézni. Sőt, anno a Nokiának is volt egy szétnyithatós billentyűzete (SU-W8), amit most "újragondolt" a Microsoft. Szóval, csomó lehetőség közül lehet választani. Ez a felcsatolható izé sztem csak egy tök fölösleges és értelmetlen minek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Energiaital topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest