- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
cinemazealot #10 üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, ezzel is foglalkozok, hirdetek ügyfeleknek facebook-on. Az algoritmus is azért jött létre, mert annyi tartalom kezdett el lenni fb-on, hogy a user már kronologikus sorrendben soha nem ért volna a végére, így valami alapján a számára legérdekesebbeket kell előrerakni akkor, amikor belép, mert ugye korlátozott időt tölt a fb-on.
Üzlettel, marketinggel, hirdetésekkel foglalkozom. A FB-om annyira le van csupaszítva, hogy pontosan azt a 4-5 oldalt és maréknyi ismerőst látom, akit szeretnék.
Persze ez idő volt, az évek során folyamatosan tisztítottam és pimpelgettem, ezt egy átlag user nem teszi meg, ezt tudom.
-
waccamár
senior tag
A mindenegybenblog egy blog. A Facebook egy platform. Ha a Fb-on mindenegybenblog-szintű oldalakat követsz be, akkor azoknak a tartalmait fogod látni. Ha más oldalakat, akkor másét. Olyan fura ez nekem, amikor egy plataformot hibáztat az ember azért, amit lát. Egy olyan platformot, ahol ő dönti el, hogy mit akar látni. Senki nem kényszerít rá, hogy a mindenegybenblog cikkeit dobja fel a fb. A posztok jobb jobb felső sarkában van egy menü, ott el tudsz rejteni embereket, posztokat, csoportokat és szépen olyanra tudod szabni a Fb-feededet, ahol csak azt látod, amit szeretnél.
-
waccamár
senior tag
Aki klikkvadász lesz egy előfizetéses rendszerben, az nem fogja sokáig megtartani az olvasóit
Nekem tetszik az ötlet, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
A klasszikus újságírás halott. Persze, megvan a közönsége, én is nézek hírportálokat, te is, sokan mások is, de a legtöbben a híreket már a FB-ról fogyasztják.
A print lapok is vergődtek jóideig, nem tudták elfogadni a megváltozott helyzetet.
Most ugyan ez van a hírportálokkal, megy is valahol a téma, hogy a FB fizessen a hírportáloknak, hogy megjelenhessen a hír. Ami egy hatalmas hülyeség, totál átgondolatlan, és hasonló a print lapok vergődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest