Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
cinemazealot #10 üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, ezzel is foglalkozok, hirdetek ügyfeleknek facebook-on. Az algoritmus is azért jött létre, mert annyi tartalom kezdett el lenni fb-on, hogy a user már kronologikus sorrendben soha nem ért volna a végére, így valami alapján a számára legérdekesebbeket kell előrerakni akkor, amikor belép, mert ugye korlátozott időt tölt a fb-on.
Üzlettel, marketinggel, hirdetésekkel foglalkozom. A FB-om annyira le van csupaszítva, hogy pontosan azt a 4-5 oldalt és maréknyi ismerőst látom, akit szeretnék.
Persze ez idő volt, az évek során folyamatosan tisztítottam és pimpelgettem, ezt egy átlag user nem teszi meg, ezt tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest