- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onlány
tag
válasz
Lackooo84 #551 üzenetére
Egyébként ha jól emlékszem itt is és a másik hasonlót témájú topikban mások is beírták, mit vettek.Gondolom az is zavart. Érdekes módon senki nem szólta le a készülékeket. Nekem eszembe se jutna itt fikázni ha valaki xiaomi-t vesz, azért mert nekem nem kéne az a márka soha. Használja boldogan mindenki azt ami a személyes igényeinek megfelel.
-
Onlány
tag
válasz
Lackooo84 #551 üzenetére
Azért írtam be, mert támogatással lett véve és mivel itt kértem és kaptam segítséget, gondoltam megosztom a végeredményt is. De lehet törölni nyugodtan ha zavar téged. Igen, fontos neki az amoled, mert az én telómon látta és a gyorstöltéssel együtt megtetszett neki. Nem a 65 w volt a lényeg a 25 w is lehet elég lett volna neki. Egyébként ha mindegy neked ki mit vesz akkor minek véleményezed, pláne minek ajánlasz finoman is szólva nem olyan jó márkákat.
-
Onlány
tag
válasz
Lackooo84 #545 üzenetére
Ez azért bénább készülék szerintem + itt van rendes garancia és helyi boltból elérhető volt. Ezt is nézni kellett mert a készülék beszámításánál személyes megjelenés kell. Tudom, hogy az Oppo drágább mint más kínai készülékek, de így nem volt olyan vészes az ára. + a 65 w gyorstöltése szerintem nagyon ott van. Nekem samsungom van eredetileg azt vette volna, de annak meg felvitték az árát és a hasonló tudású 5G készülék nem érte már meg. Persze szeintem a samsung rendszere az nagyon jó, én mást nem vennék.
-
Onlány
tag
Tegnap apukám megvette a telefont. OPPO Reno 5 5G a média markt-ból. Az ár a készülék beszámítás után 73.000 Ft lett. Előre regisztrált az NFFKÜ oldalon és így gyors volt az ügyintézés.
-
Onlány
tag
Sziasztok! Végül sikerült elintéznem és bekerült a telefon a jogosultak közé. Pár levélváltás volt az NFFKÜ-vel, és kellett küldenem képernyőmentést adott időszakon belüli sms-ről vagy hívásról. Küldtem nekik minkettőt (hívás és sms képernyőmentést), amivel tudtam igazolni, hogy használtam a készüléket. Ezután kb. 10 nap múlva visszajeleztek, hogy bekerült a telefon a rendszerbe. Le is ellenőriztem és már piros x helyett zöld pipát ad.Úgy néz ki van esély a régi Kínából rendelt készülékeknek is.
-
-
Onlány
tag
Nem próbáltam, de tudtommal az üzletben is sim nélkül ellenőrzik. Simmel és anélkül is kétszer írja ki ugyanazt az IMEI számot. Az akku alatt is csak ez az egy IMEI szám van, ráadásul a sim csak az egyik slotban volt használva. Írtam a szolgáltatónak de nem reménykedek. Köszönöm mindenkinek az ötleteket, segítséget.
-
Onlány
tag
válasz
Viktor0610 #485 üzenetére
Szia! A használat időpontja biztos jó, még vannak sms-ek is a memóriában amik igazolják.
-
Onlány
tag
válasz
Viktor0610 #480 üzenetére
Lehet az a probléma, hogy idén márciusban volt csak használva ideiglenes a telefon? Ez ilyen vészmegoldás volt egy meghibásodott telefon kiváltására. Ez alatt az idő alatt sms és hívás is volt a készülékről. Tehát a telefon régóta nincs napi használatban, de ez nem is volt a pályázatnál feltétel. Azért rákérdezek a szolgáltatónál is.
-
Onlány
tag
válasz
Viktor0610 #478 üzenetére
Szia! Egy IMEI száma van telónak, de dual simes. Az akksi alatt ugyanaz az IMEI szám van feltüntetve, mint a kód beütése után. JIAYU G2F a készülék.
-
Onlány
tag
Sziasztok!
A pályázati feltételeknek megfelelő telefont nem jogosultnak jelzi az ellenőrző oldal. Írtam a megadott mobilcserés email címre (imei, telefonszám, szolgáltató adatok megadása), de a pályázati szöveget küldték vissza válaszként. Lehet az a probléma,hogy Kínából lett anno rendelve a teló? Az imei szám is 86-tal kezdődik 35 helyett. Már a családban lebonyolítottam egy ilyen cserét, de most nem tudom merre induljak. Írjak még egyszer emailt? Valaki járt már így? Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged