Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Attól függ ki és mire használja. Az e-penis nem lesz tőle nagy az biztos, viszont kommunikálni, neten bóklászni, egyszerűbb játékokkal időt elcseszni, a facebookra lőni pár képet teljesen jók.
Én zte A31-et vettem így becserélve, 4ezer forintot kellett kiadni érte, az mondjuk 2/32es, de igazából amire használom a telefont arra pont elég lenne az is, a gyereknek szórakozni meg sok is. Faternak egy 1/8-as céllövöldét tepsije van ami 4éve a kuka helyett került az ősökhöz és szereti, nagy kijelzőn nagy betűket tud olvasni a telefonkönyvben, skypon rá tud nézni az unokára akkor is ha nincs a nagygép előtt és itt véget is ért az amire használja. Ehhez pont elég az amit az az öskövület tud, egy fiatal 2/16-os androidGO-s alaptelefon maga lenne mellette a felesleges, kihasználatlan hightech.
-
Beni2360
félisten
Tisztaba vagyok vele de egy sima 2G-s nyomogombos mobil kivaltasara tokeletesen megfelel szvsz. Mellette ott vannak azok az opciok amik a nyomogombosnal nem voltak meg.
Mint pl a felesegem aki semmi masra nem hasznalja a NOKIA G10-t csak telefonalasra (egyszer van egy evben 2000 ft feltoltve). En beallitottam neki a face, messenger es a Telegramot, hogy ingyen el tudjam erni ha valami gond van.
Nem mindenki jatek guru, stb.
Es a kidobasra szant telot csereltem 3000 ft- be.
Ui: Azert erdkes, hogy 2 eve adtak ki ezt a 2/16-s opciot es a tesztak alatti PH- hozza szolasok csak az akkori 43 E ft arat sokaltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest