- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
ez változó, hogy hol a legolcsóbb
mivel csak személyesen intézhető, lehet a közeledben nem lesz nagy választék, szolgáltató meg nagyon sok fele van
egy időben pl. pont a T-nél volt a legolcsóbb a 4gb-os Samsung A13 szolgáltatás nélkül (szerintem később követték le az inflációt) -
tlac
nagyúr
válasz
Viktor0610 #572 üzenetére
nekem is pont ugyanezt mondták az ügyintézők a vodánál még nyáron
de most jobban megkapargattam az oldalukat (firefox-ban nálam nem működik rendesen) és valóban van feltöltőkártyás telefonjukpedig nyáron nem találtam meg, de akkor lehet másképp nézett még ki, mert akkor valami olyasmi opció volt kiválasztható, hogy szolgáltatás nélkül kérem, de most meg azt nem találom
persze erre is volt valami magyarázatuk, a konklúziójuk az volt akkor (egy másik is odajött), hogy csak előfizetés mellé megyminden esetre ezt már bőven megtanultam, hogy ügyintézőknek semmit ne higgyünk el, csak azt, ami le van írva
-
tlac
nagyúr
telekommal én is hasonlóan jártam, ténylegesen legalább 15 percig magyarázta nekem az ügyintéző, hogy csak előfizetés mellé lehet igényelni a mobilcsere programot, elég hosszasan próbáltam érvelni én is neki, hogy szerintem nem így van
aztán írtam egy emailt a telekomnak, ott megerősítettek az én elképzelésem, hogy igen lehet venni szolgáltatás nélkül is
aztán legközelebb másik ügyintéző elintézte szó nélkül
viszont így is kb. 4-szer voltam bent náluk, mivel a telefont nem lehet lefoglalni vagy berendelni névre oda, csak a szerencsén múlik, hogy épp van-e nekik készleten a kinézett telefon vagy nincs
(meg az imei-vel is gond volt, amit már korábban itt írtam)
szóval összességében nagyon nehézkesen ment az ügyintézés, ha nem kitartó az ember, esélye sincs
-
tlac
nagyúr
több mint 1 hónapba volt mire sikerült elfogadtatni az imei-t, ami korábban nem látszott a rendszerben
emailes kommunikáció akadozva ment velük
a legutolsó emailemre nem is válaszoltak, épp írni akartam nekik, mert közben megint el telt egy bő hét, de előtte még ismét ellenőriztem az imeit és most már rendben van -
tlac
nagyúr
itt is van egy dual sim-es telefon, ami valóban használva volt, nem is céges
mindkét imei-re nem jogosultat kapunk
először a Telekommal leveleztem, de ők pár email után átirányítottak az nffku-hoz
utóbbiak az első emailre válaszoltak, még kértek pár adatot, azóta csend 3 napja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest