Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Amikor váltott 20-ról 40k-ra a kedvezmény, akkor, előtte épp belefért az A33-as samsung abba csak a telekomnál, és utána másfél -két hétig maradt is azon az áron. Máshol mindenhol és mindig drágább volt abban az időszakban az.
Utána kell nézni, akkor amikor kell, és akkor látjuk az aktuális képet. Én azóta nem néztem, és nem zárom ki, hogy mostani árakat nézve igazad van! (De a mobilszolgáltatónak is érdeke, hogy az eseti vásárló tőlük vegye a készülékét, szóval mint állandósított állításod, kizárnám)
-
tlac
nagyúr
ez változó, hogy hol a legolcsóbb
mivel csak személyesen intézhető, lehet a közeledben nem lesz nagy választék, szolgáltató meg nagyon sok fele van
egy időben pl. pont a T-nél volt a legolcsóbb a 4gb-os Samsung A13 szolgáltatás nélkül (szerintem később követték le az inflációt) -
Tamy
őstag
Bármi lehet. Én első körben a Vodafone honlapján néznék körül, ha más nem, valamelyik ÁSZF-ben biztos le van írva pontosan a feltétele. Ha ott nincs, vagy nincs kedved kibogarászni, akkor írj egy e-mailt nekik. Az így kapott válasz már jó eséllyel hiteles lesz. A szó elszáll, de az írás megmarad.
-
Tamy
őstag
Sokszor az ügyintéző se ért hozzá, avagy egyszerűen hanyag, lásd az én esetemet a Telekom ügyfélszolgálatán. Munkámból kifolyólag elég sok ügyfélszolgálaton megfordulok, elképesztő sületlenségeket hordanak össze sokszor, avagy egy rakás fontos infót "elhallgatnak". Én amit lehet e-mailben intézek, annak nyoma van, illetve van ideje utánanézni az ügyintézőnek, nagyobb eséllyel kapok pontos választ, mint élőben, vagy telefonon, ahol rávág valamit, amiről valójában fogalma sincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest