- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
válasz stemplar07 #48 üzenetére
A gari cserere szol?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Drag77
senior tag
igen, nekem is tetszik a formája. Főleg mikor retro clock face megy rá.
Google map nekem nem akar működni rajta. Viszont az elsődleges feladatát, a nyomvonal rögzítést kiránduláskor jól végzi.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
nbukta77
addikt
Ugy latom nem sok embernek van ilyen oraja.
-
nbukta77
addikt
Eddig elegedett vagyok. Van mellette egy gear s3. Arrol sem lehet normalisan valaszolni igy azt is csak jelzesre hasznalom. Ott annyi, hogy tudok vele telefonalni, mint Knight. Neha kocsiban jol jon. Viszont ez letisztultabb es nagyon bejon a futurisztikus retro dizajn. Nekem pont ez jott be benne.
-
Drag77
senior tag
Fitbit fórumon néz körbe, mintha lenne pixel nek külön fóruma hátha ott tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
nbukta77
addikt
Ertesites hibara senkinek nincs otlete?
-
Cyrus
tag
Még valami: zenét tud tárolni az Ionic? Ha igen, mennyi a háttértára, és milyen formátumban lehet rá menteni a zenéket?
-
nbukta77
addikt
Hi. Ma vettem eyy ilyen orat a gear s 3 melle. Maga az ora nagyon tetszik viszont semmi ertesites nem jon meg. Pixel 2 xl telom van. Mi lehet a baj? Fo tevekenyseg nekem pont ez lenne a rezgo ertesites mindenrol.
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
Ez az óra ígéretesnek tűnik számomra, amik még esetleg konkurálhatnak mellette, az a
- Garmin Fenix 3
- Amazfit 2 (ha megjelenik itthon...)Ami fontos lenne számomra, és a másik kettőben megtalálható, az a magasságmérés. Sehol nem láttam arra utaló infót, hogy van vagy nincs ebben ilyen funkció. Esetleg tud valaki erről informálni?
Valamint a Fenix 3 esetében van olyan lehetőség, hogy turista térképeket is töltsünk rá, legalábbis ezen írás szerint, idézem:
Basecamp szoftver
A fénix 3-ra a Garmin Basecamp szoftver segítségével nagy felbontású térképekre (turista ösvények stb...) tervezett útvonalat is fel tudsz tölteni amin aztán szépen végignavigál. A Basecamp a fénix 3 vonatkozásában annyival tud többet a Connectnél, hogy az utóbbin csak Google maps alapú térképekre tudunk tervezni, ami autós térkép alapú, így ösvényeket, turista utakat nem mutat.Az Ionic (vagy az Amazfit 2) is tud ilyen lehetőséget, vagy valami hasonlót, mivel más gyártó?
Üdv
-
stemplar07
őstag
a decemberi Firmware -el teljesen stabil lett az óra, és a számlap/alkalmazás áruház is gyarapodik szépen, lassan utoléri a Pebble anno választékát :-)
-
stemplar07
őstag
IOs eszközöm épp nincsen tehát ezt nem tudom, androidról raktam fel, play áruházból , de frissítik a belső watch faces és app áruházukat is a Fitbit appon belül is .a kezdeti 20 db watch face - ből lett vagy 100 , persze vannak fizetősök, de max 1-2 dollár , és multifunkciósak és érintésre más más adat , vagy szín jön elő . Hasonlóan a Pebble áruházhoz, de itt a kijelző azért fényévvel jobb .
-
Drag77
senior tag
válasz stemplar07 #33 üzenetére
Ez agyon bejön:-)
Egy kérdés: Ezeket a play áruházból, hogy tudom feltenni az orára? Android teló kell hozzá?[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Hi !
Igen én is most vettem észre az új Firmwaret, fel is raktam , javultak a dolgok , és sok új clock face került fel és alkalmazások is.
Van mit reszelniük még rajta, remélem megteszik .. :-)
Tetszik az óra alapvetően , használom is sportra , és a hétköznapokban . 4-5 nap üzemidő heti 4 sporttal , ebből 2-nél GPS is megy , az azért nem rossz :-)
Nekem egyszer felejtette el az értesítéseket, de reset után megoldódott .
-
loukie
tag
válasz stemplar07 #30 üzenetére
Szia! Tegnap megjött rá a frissítés, sok új appal és clockface-el! Szerintem alakul, bár nekem eddig sem volt gondom vele!
-
stemplar07
őstag
Lehet, hogy nem rossz , de hozzászoktam a Garminhoz, és még furcsa kicsit ..
Sok mindent kell még fejleszteniük , hiszen csak 2 hónapja került piacra , de azért használható .. így egy nap után , 77%-on van , az aksi valóban jónak tűnik ..
( van már béta Firmware amiben már felbukkan egy pár új funkció , de nem mertem még felrakni )
Remélem az átvett Pebble csapat aktiválja magát :-)[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz stemplar07 #27 üzenetére
A Fitbitnek a webes felülete nagyon jó.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
stemplar07
őstag
Megvettem ( mivel épp 12 hónap után szrt be a Garmin Vivoactive HR ésnem javítható ..)
Kézbe véve sokkal vékonyabb könnyebb ,kecsesebb mint a képeken ,vagy a youtubon nézve -- érdemes bemenni a speedshopba felpróbálni .. Pebbém is volt és sokféle okos/sport órám, tehát van némi tapasztalatom .. a dizájn ha ne jön be valakinek, az egy dolog , .. nagyon jól látható kijelző , bekapcsolás után azonnal egy órányi firmware frissítés következett . Most tanulmányozom , egyenlőre minden értesítés megjön róla .
A Garmin lcd (low) után gyönyörű a kijelzője igaz azok allwaysOn kijelzők, ez pedig mozdulatra aktiválódik
a tesztek szerint is 4-5nap ha összejön az jó ..
Egy fontos dolog a speedshop garanciája 24 hónap, CSERE,, garancia , az aksira is ,tehát bármi probléma van az órával, cserélik .. ez viszont a fenti Garmin példám miatt korrekt !! . ( mart azt kukázhatom a 13. hónapban..)
tesztelés folyt köv .. -
Kékes525
félisten
Az okos órák nem tetszenek mivel macerás az állandó töltögetésük és semmi pluszt nem nyújtanak az okos karkötőkhöz képest. Másrészt már nem igazán tesznek az újabbakba új, igazán hasznos funkciót. Ideje lenne újabb szenzorokat, funkciókat belehelyezni. Ilyenekre gondolok: [link]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
gusthy
veterán
Jónak tűnik, bár a Blaze-emet nem cserélném le rá.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem tetszik ez az óra, bár az árat indokolatlanul nagyon felnyomták. Kb 60 lenne nálam a reális.
-
Millerchris
tag
Valami itt félrecsúszott.
A holnap mèg messze van!
-
loukie
tag
válasz #16820480 #18 üzenetére
Kb. egy hónapja használom és imádom! Valóban van még mit rajt dolgozni, de én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egyébként anno mikor az Amazfit Pace-mat megvettem, hasonló "gondjai" voltak, most mikor azt eladtam, bátran mondhatom, hogy a piacon lévő, kategóriájában az egyik legjobb óra lett. Nyilván itt is keményen dolgoznak a háttérben a fejlesztők és ha csak fele annyit sikerül elérni vele mint az Amazfittel, már verni fogja a konkurenciát.
Az alkalmazásokat illetően egy-két dolgon kívül nem tudom elképzelni, hogy a francba lehet több száz alkalmazást csinálni. Nyílván 98%-ban tök fölösleges marhaságok, melyek a kütyü használati értékéhez egy szemernyit nem tesznek hozzá.
Nálam viszonylag jól működik a szinkronizáció, a zenelejátszója szépen dolgozik és az én Jaybird Run fülhallgatómmal szakadozás mentesen és nagyon szépen szól. A dizájnt tekintve ízlések és pofonok.... Nekem kifejezetten tetszik és már régóta vártam egy hasonlót. Persze lehet fikázni.
Én heti három edzéssel 4-6 nap közti üzemidővel használom. Azt hiszem ehhez nem kell mit hozzáfűzni. -
atike
nagyúr
Jajj de "kis" csúnya... Na majd a következő. Vagy az azutáni...
-
tDr1v3r
veterán
90k a Series 1 38mm (egyes boltoknal a 42mm is ennyi), aztan oda meg vissza megelozi ezt mindenben. Szegeny oracska semmikepp sem ajanlott, szanalmas hogy ezert vasaroltak fel a Pebble-t...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
zdanee
őstag
Hát, ezért kár volt kinyírni a Pebble-t...
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
CB
senior tag
Biztosan van ennél szebb, és okosabb is. Nekem bejön kinézetre, ill. nem tartom rondának.
Az ára szerintem sok, ahhoz képest mit tud.
Ebben az árszegmensben azért már lehet válogatni okosabb (és szebb) megoldások között.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Wow, 31514 lépés
-
Tigerclaw
nagyúr
Ettől még az iWatch is olcsóbb, nem?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Sofian
őstag
Bakker.. még a szoftver is ronda...
-
jUUh
addikt
110k ...
Samsung Galaxy S23+
-
vince
őstag
Kinézet szerintem vállalható, az ár számomra sokkal kevésbé.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
macskea
őstag
Hú, külleme abszolút az Android 4.4-re épülő kínai retkek. Már csak azért se vennem fel, nehogy kiröhögjenek.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
zeon.hu
nagyúr
Az egyetlen elfogadható, ami ezt az árat indokolhatja, az az elgépelés...
#?*@&!
-
cezarlacrone
aktív tag
Az az ár...
-
munnergep
senior tag
Picit leragadt a designer a 80-as években...
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
törölt tag
A tudása rendben van, de ennél gagyibb és rondább külsőt szerintem nem tudtak volna csinálni hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest