- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Hi !
Igen én is most vettem észre az új Firmwaret, fel is raktam , javultak a dolgok , és sok új clock face került fel és alkalmazások is.
Van mit reszelniük még rajta, remélem megteszik .. :-)
Tetszik az óra alapvetően , használom is sportra , és a hétköznapokban . 4-5 nap üzemidő heti 4 sporttal , ebből 2-nél GPS is megy , az azért nem rossz :-)
Nekem egyszer felejtette el az értesítéseket, de reset után megoldódott .
-
stemplar07
őstag
Megvettem ( mivel épp 12 hónap után szrt be a Garmin Vivoactive HR ésnem javítható ..)
Kézbe véve sokkal vékonyabb könnyebb ,kecsesebb mint a képeken ,vagy a youtubon nézve -- érdemes bemenni a speedshopba felpróbálni .. Pebbém is volt és sokféle okos/sport órám, tehát van némi tapasztalatom .. a dizájn ha ne jön be valakinek, az egy dolog , .. nagyon jól látható kijelző , bekapcsolás után azonnal egy órányi firmware frissítés következett . Most tanulmányozom , egyenlőre minden értesítés megjön róla .
A Garmin lcd (low) után gyönyörű a kijelzője igaz azok allwaysOn kijelzők, ez pedig mozdulatra aktiválódik
a tesztek szerint is 4-5nap ha összejön az jó ..
Egy fontos dolog a speedshop garanciája 24 hónap, CSERE,, garancia , az aksira is ,tehát bármi probléma van az órával, cserélik .. ez viszont a fenti Garmin példám miatt korrekt !! . ( mart azt kukázhatom a 13. hónapban..)
tesztelés folyt köv ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest