Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
#79563158 #40 üzenetére
igazából egyiket sem érdemes, ilyen árkategóriában egyik sem okostelefon hiába nevezik annak. ezek tényleges felhasználási lehetőségei kimerülnek alapfunkciókban, amelyeket egy feature phone is tud.
ezeket a gyártókat simán be lehetne perelni a vásárlók megtévesztéséért, hiszen olyan megnevezést használnak a készülékekre, amely az okostelefonoknál megszokott funkciókra nem is képesek. -
DS39
nagyúr
Nagymama telefonnak, az új technikáktól idegenkedőknek kiváló.
hát ez a célközönség pont nem fog érintőképernyős telót venni.
(#38) ysengrin: ez tény, korábban én is fejtegettem, de az Android-ot ellenpéldának említeni vicces, ahol java virtuális gépen fut egy java virtuális gép, majd azon egy újabb. hogy smooth legyen a rendszer és stabil, komolyabb hardver kell neki, mint az asztali Windowsnak
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Kronos3000 #18 üzenetére
hát elég ronda szegényke. olcsó, olcsó de egy szint alá nem érdemes menni.
az egészben az a vicces, hogy a HTML5-ös alkalmazás nem más mint JS-es scriptek futtatása, na már most egy asztali pc böngészőjét is időnként meg tud fektetni egy-egy JS, akkor egy ilyen hw-t?
nem tudom ilyen áron még mindig egy szebb fajta feature phonet vennék, lehet hogy nincs benne wifi, de akkor is. az legalább 1 hétig kibírja egy töltéssel.legalább az eddig itthon is árult Alcatel alá ne mentek volna HW terén, abban 256 MB RAM volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest