- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dolgoztam olyan cégnek, ahol a könyvelésre történő napi feladás úgy történt, hogy 3.5"-es floppyra másolták, jómunkásember bebiciklizett vele az irodára, és elhozta az előző napi lemezt, hogy legközelebb arra írjanak.
Ez a módszer is széles körben már nagyon régen elterjedt. De azért nem hullajtunk könnyeket érte. -
-
Ez ugyanaz, mint a kötelező Xfaktoros banki azonosítás. Töltöm fel a kölkök telefonkártyáját. Ujjlenyomattal belépek a mobilbankos app-ba, push üzenet megérkezik, jóváhagyom, írhatom be a PIN-t. Egyenként, mindegyiknél.
Értem én, hogy EU-s előírás. De mi a pélóért nem mondhatom azt, hogy ne bohóckodjunk már ekkora összegekkel? Ha valaki lenyúl a kártyámról 1500 Ft-ot, akkor így jártam. A reklamációval és a bankból kiveréssel úgyis több időm menne el, mint amennyit megér.
Miért nem lehet mondjuk azt mondani, hogy 20ezres önrészt állítok be, az alatt nem zaklatnak hülyeségekkel, de nem is reklamálok?Mellesleg a fene nagy internetes biztonságot talán az SMTP kivégzésével kellene kezdeni. Ott is plain text mennek át dolgok (ha nincs TLS-be csomagolva), ráadásul azt hazudhatsz magadról, amit csak a szerver elhisz.
szerk.: Az egyéb FTP kliensek továbbra is működni fognak. Itt a böngészőbe épített támogatás megszűnéséről van szó.
-
bacus
őstag
Azt nem értem, hogy miért fáj az bárkinek, hogy az amit én használni szeretnék, az nem biztonságos. Pl. az ftp. Plain text jelszó, NA ÉS? Ez az én biztonságom, nem az övék !
Kb 500 szerverről jön pár mb adat napi szinten ftp-n keresztül a szerveremre. Gyors, egyszerű, csak írni tudnak, listázási joguk nincs, ember legyen a talpán aki innen ellop valamit.Ráadásnak egy böngészőben, egy ftp szervert olvasva, letöltve egy egy fájlt, mégis mi a kockázat? Ha a fájl vírusos, nem mindegy milyen titkos útvonalon töltöm át a gépemre??
-
-
PDF-fájlok beépített megjelenítője támogatja a JavaScript kódok futtatását. Néhány űrlapban ezt ellenőrzésre és interakciók megvalósítására használják
Hohoho, lesz még ebből buli rendesen! -
fatpharm
újonc
Komoly ereje van a cikk címének. Az sem lett volna rossz, hogy "Mutatjuk mitől fosztották meg az embereket a Mozilláék" vagy "Nem fogja elhinni mi tűnt el a böngészőjéből"
-
contaxg
veterán
Ez a hülyeség másnál nem jelentkezik? Ha kiürítem a cache-t jó, de pár oldal után megint visszaáll.
-
btprg
senior tag
Éppen most kérdezte meg hogy töltheti-e le. Én teljesen meg vagyok elégedve a rókával
Legalább ebben még nincs benne a google enyves keze.
Az FTP szerintem nem nagy veszteség, nem is tudtam hogy böngészővel lehet FTP-zni, kommanderrel sokkal egyszerűbb.
-
válasz
Ferrari fan #2 üzenetére
-
Ferrari fan
tag
válasz
Klaus Duran #1 üzenetére
Google a barátod
CTRL + I (i) -
Nem használom minden nap, de most tűnt fel hogy jobb klikkre nem adja be az oldal adatainak megjelenítése lehetőséget.
Ehhez most a lakatra kell kattintanom + utána oldalra nyíl + további tudnivalók.
Erre nincs gyors gomb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest