- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez ugyanaz, mint a kötelező Xfaktoros banki azonosítás. Töltöm fel a kölkök telefonkártyáját. Ujjlenyomattal belépek a mobilbankos app-ba, push üzenet megérkezik, jóváhagyom, írhatom be a PIN-t. Egyenként, mindegyiknél.
Értem én, hogy EU-s előírás. De mi a pélóért nem mondhatom azt, hogy ne bohóckodjunk már ekkora összegekkel? Ha valaki lenyúl a kártyámról 1500 Ft-ot, akkor így jártam. A reklamációval és a bankból kiveréssel úgyis több időm menne el, mint amennyit megér.
Miért nem lehet mondjuk azt mondani, hogy 20ezres önrészt állítok be, az alatt nem zaklatnak hülyeségekkel, de nem is reklamálok?Mellesleg a fene nagy internetes biztonságot talán az SMTP kivégzésével kellene kezdeni. Ott is plain text mennek át dolgok (ha nincs TLS-be csomagolva), ráadásul azt hazudhatsz magadról, amit csak a szerver elhisz.
szerk.: Az egyéb FTP kliensek továbbra is működni fognak. Itt a böngészőbe épített támogatás megszűnéséről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest