- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #143 üzenetére
Kinek kell hal ilyen outfit mellett?
-
FireFox1996
őstag
válasz
galervin93 #75 üzenetére
Menjünk Dunára, toljuk el 1-2 héttel későbbre!
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #63 üzenetére
Jópofanak tűnik, én kipróbálnám.
-
PpenoO
őstag
válasz
galervin93 #63 üzenetére
Gondolhattam volna, hogy te állsz a dolog mögött..
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #46 üzenetére
Klasszik
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #40 üzenetére
Lehet nagy hülyeséget mondok, de ekkora áradásban szerintem nem tudják ereszteni az RSD-t, mert hiába nyitja meg a Kvassay-t Tass-on nem tudna kifolyni, mert jóval magasabb a nagy Duna, mint az RSD vízszintje
A sok nyaraló miatt viszont ott nem lehet méter vizeket beleengedni.
-
FireFox1996
őstag
válasz
galervin93 #38 üzenetére
RSD-n, csepeli szakaszon tuti lenne annyi szabad hely, és véletlenül akár busába is futhattok
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #30 üzenetére
Pilismarótra simán, sima személyautóval is a pecahelyig lehet menni gond nélkül.
Visegrád sartenger ha esik csak 2-3 szikkadas után lehet személyautóval bejutni. -
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #21 üzenetére
Tass sajnos inkább a külső oldalon fogják, RSD-n belül hiába van töménytelen mennyiségű busman alig lehet megfogni, amit lehet azt is közel a zsiliphez fogják.
Tisza jó lett volna Kisköre alatt, de oda szombaton nem lehet leülni, már hajnali 3-kor úgy ülnek a helyi erők, mint verebek a dróton. Ráadásul csak egy nagyon specifikus vízállásnál jó, most épp 2 méterrel alacsonyabb, mint a jóÉs ott egyenlőre nem is árad akkorát, hogy jó legyen.
Ezen kívül a Duna öblök a jók, de ott mindenhol gyün a víííííííz. De én még bízok benne, hogy a 28-i hétvége jó lehet.
Köröst én sajnos nem ismerem, mert sokaknak azért brutál messze is van.
-
PpenoO
őstag
válasz
galervin93 #19 üzenetére
Busás peca a cél, bár szerintem te boloval is meg tudnád fogni
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #11 üzenetére
Nagymarosi vízmércét szoktam nézni. Ahhoz, hogy tényleg többen egymás mellé le tudjunk ülni max 130-140-es víz kellene. Ma 50 cm-en volt de hydroinfo szerint 450-en fog tetőzni (az gyakorlatilag majdnem a gát teteje, part nuku).
Viszont csak 17-ig van előrejelzés. Tapasztalatom szerint lényegesen alacsonyabb szokott lenni a valós vízállás, mint amit előrejeleznek, de nekünk az most pont mindegy, hogy 450 vagy 390 lesz a víz
Viszont a 27/28-i dátum simán lehet jó. Itt nem hóolvadásról hanem pár napos bazi nagy esőről van szó, ha valóban 17-én tetőzik a dolog akkor extrém esetben már a 21-i hétvége sem lehetetlen (bár nem sanszos) de a következő hét simán lehet jó.
Én azt mondanám, hogy életszerűen számítsunk a 27-i hétvégére és kb. a hét elején fogjuk látni, hogy jó-e a víz vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vírusirtó topic
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest