- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Egyik legszarabb fórumpeca volt. Nem lehetett egy rendeset beszélgetni, mindig megzavarták a társalgást a halak. Legközelebb Dunakeszire megyünk...
-
Steady74
addikt
-
Grillo
őstag
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #143 üzenetére
Kinek kell hal ilyen outfit mellett?
-
galervin93
addikt
Holahal?
-
Grillo
őstag
Sződliget pizza king
-
Grillo
őstag
Van pohár.
-
Grillo
őstag
Na poharat elfelejtettem, próbálok a kúton szerezni.
-
PpenoO
őstag
-
PpenoO
őstag
M0-M2 holnap szopó lesz, +40 perc.
Készülődőben
-
Grillo
őstag
Mi meg videózunk. Csak felfut az a yt csatorna... beelőzzük Ervint.
Akkor holnap 7kor a kapuknál?
Van ott kártyás fizetés? -
PpenoO
őstag
válasz
FireFox1996 #116 üzenetére
Remek idő lesz holnap Csörögön és hermanyi is fűteni fog a rózsaszín ingjében!
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #116 üzenetére
Ilyen amikor kislányok jönnének pecázni
Nekem az nem feltétlen jó, általában nyaralásról szól az augusztus
-
FireFox1996
őstag
ilyen fos időben holnap tuti mentek?
Legközelebb augusztus végére hozzuk már előre a qrva közös őszi pecát, mert mindig sz*rt fogtunk ki -
PpenoO
őstag
Apropó ki kér csípős szószt? Készűlnek az ideiek, a tavalyi készletet le kell faragnom. Természetesen ingyen.
-
PpenoO
őstag
Jajj, csak kárászozni ne kelljen... Amúgy meg demokrácia van, a többség dönt, ahogy a tóválasztásnál is volt!!!
-
Grillo
őstag
Urakurak a kurvaélet!
Szóval hogy szombaton hányra van érkezés? Én elég nyűgös vagyok az időjárás miatt, de majd bebújok Hermányi árnyékába. Valamint Dél körül mennem kell, mert a család betervezett izét.
De viszem a match botot 13as monofil előkével -
sasa311
veterán
Akkor fix végül a szombat ordas?
Aki egy kis esőtől beijed az nem is elég tökös -
PpenoO
őstag
válasz
FireFox1996 #97 üzenetére
Miért, szombaton lesz?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #97 üzenetére
óbakker
-
FireFox1996
őstag
Fiúk! A szombati pecát ki kell hagynom.
-
sasa311
veterán
Na én azért a biztonság kedvéért kimentem busázni, hogy lássam mi lett volna.
Az öböl tudta, hogy eredetileg fórumpecára készültünk, mert körbementem az öbölben, senkinek nem volt még beleúszása sem -
Steady74
addikt
Én az Ervin tóra szavazok.
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #87 üzenetére
Akkor irány Fischerbócsa?
-
BlackmMmDog
aktív tag
Ott lennék szívesen, de autóm még mindig nincs.
-
Grillo
őstag
válasz
FireFox1996 #84 üzenetére
Nem tavas, havas
-
PpenoO
őstag
Még a busa úszó is megjött Kínából
-
PpenoO
őstag
Én lassan a DunáNAK megyek, annyira nyögvenyelősen haladunk
-
FireFox1996
őstag
válasz
galervin93 #75 üzenetére
Menjünk Dunára, toljuk el 1-2 héttel későbbre!
-
lumpy92
aktív tag
Sajnos nekem is családi program lett, így nem tudok részt venni most. Jó pecát nektek!
-
galervin93
addikt
Részemről a mostani péntek-szombat sajna kiesett.
Addig tudjuk tolni, míg a Dunán jó víz lesz, lehetne tolni egy márnázást az Árasztón, ott azért el lehet férni.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #69 üzenetére
Októberig van időnk egy jó pecára.
-
Steady74
addikt
Mondjuk szombatra pont fos időt mond megint az időjárás előrejelzés.
-
PpenoO
őstag
Majosligeten tömeg nyomor, csipogó hadjárat és bazmegolás/kurva anyázás non stop. Lehet mégse jó ötlet ide jönni.
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #63 üzenetére
Jópofanak tűnik, én kipróbálnám.
-
PpenoO
őstag
válasz
galervin93 #63 üzenetére
Gondolhattam volna, hogy te állsz a dolog mögött..
-
galervin93
addikt
Még nem vette fel a tó a nevemet.
Ha esetleg érdekli a társasagot, akkor megpróbálhatok intézni helyeket (vakon nem garantálok semmit, meg kell kérdeznem). Azt azért tudni kell hogy ugyan szép nagy a tó, de csak kb. 300 méternyi szabad part van, ahol kényelmesen le lehet ülni (ott viszont gyakorlatilag versenypálya szint). Hétvégén sincs nagy tolongás, tegnap kb. 6 autó állt délután a legszebb őszi napos időben, szóval nem jellemző a tumultus.
Ponty, amur, rengeteg keszeg, akad törpe is.
Van egy előtározó/ülepítő (a kép tetején), az egy betonteknő, ládával mondjuk kényelmesen le lehet ülni vízhez, de leszúrós pecához nem az igazi, vagy elég magasan/messze van a bot a parttól.
A múltkori amuros videót mondjuk azon csináltam, van benne halacska.
Ha érdekli a társaságot akkor írok részletesebben.Szerk.: ja, kocsival a horgászhely mögé lehet állni!
Esős időben mondjuk lehet necces, száraz időben nincs gond. -
Grillo
őstag
Nahogyakkor fadafakk van uraim? Egyrészt kissé lemaradtam az elsőzésről vagy másfél héttel, másrészt végigolvasva a topikot sem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről.
-
feelurself
aktív tag
Majosligetre +1
-
PpenoO
őstag
Nőtincsi Szent István Tó? Pesttől nincs olyan messze, 5e a jegy, lehet pergetni, két békés és vagy egy ragadozó hal és 3kg egyéb hal térítésmentesen elvihető, kocsival horgászállás megközelíthető (amennyire a szerviz út engedi).
U.i.: Sose horgásztam ott
-
galervin93
addikt
Moby Fekete tele kárásszal, jól küzdenek, meg tescos ponttyal. Néhol kicsit meredek a part, én le szoktam menni vízig ládával. Finom szerkós pecára is ideális.
Szilveszteri betli helyszíne valszeg kb. ugyanez, egyetlen téli pecából nem érdemes kiindulni, és kényelmesen lehet helyet foglalni a parton.
Ordas szerintem egy fos, bocsánat a szakszerű véleményért, nem szeretek oda járni, de ez senkit nem érdekel.
Majosliget faca ha sok halat akar fogniaz ember, mondjuk hogy nem lehet egyéb halat fogni az nem túl izgalmas.
-
sasa311
veterán
Na urak, nem fog lemenni a víz (400 körül lesz és le is van zárva minden) szóval alternatívák után kell néznünk.
Feldobtam 3-at önkényesen szavazásra, de ha valakinek van egyéb javaslata azt hozzáteszem a szavazáshoz. Szavazzunkhttps://uxbf7sc1jlx.typeform.com/to/OXckJo4H
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #46 üzenetére
Klasszik
-
galervin93
addikt
-
sasa311
veterán
Urak sajnos úgy fest víz lesz, part meg nem + 26-ig le van zárva az egész öböl és az oda vezető utak is (mind Visegrád mint Pilismarót).
Úgyhogy 2 opciónk marad:
1. Halasztunk egy, de akár 2 hetet is vízállástól függően Októberre. Itt aki busázni szeretne már biztosan csökken a kapókedvük (bár simán foghatóak lesznek ha nem hűl nagy durván le a víz)
2. Elengedjük a busázást és keresünk más helyet sima pecáraKi mit mond?
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #40 üzenetére
Lehet nagy hülyeséget mondok, de ekkora áradásban szerintem nem tudják ereszteni az RSD-t, mert hiába nyitja meg a Kvassay-t Tass-on nem tudna kifolyni, mert jóval magasabb a nagy Duna, mint az RSD vízszintje
A sok nyaraló miatt viszont ott nem lehet méter vizeket beleengedni.
-
galervin93
addikt
válasz
FireFox1996 #39 üzenetére
Gondolom ereszteni fogják ott is a vizet az élő áradása miatt, jót tesz az a halaknak?
-
FireFox1996
őstag
válasz
galervin93 #38 üzenetére
RSD-n, csepeli szakaszon tuti lenne annyi szabad hely, és véletlenül akár busába is futhattok
-
sasa311
veterán
Steady
Akarunk alternatív helyet keresni ha 27-i hétvégéig nem lesz horgászható a duna? -
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #30 üzenetére
Pilismarótra simán, sima személyautóval is a pecahelyig lehet menni gond nélkül.
Visegrád sartenger ha esik csak 2-3 szikkadas után lehet személyautóval bejutni. -
PpenoO
őstag
Tisza is kap
-
sasa311
veterán
20-a biztosan nem lesz ha csak nem erre készülünk:
Én azt mondanám, hogy várjuk ki a jövő hét végét, hogy mennyire gyorsan megy le a víz. Szerintem gyorsan fog. Ha Nagymarosi vízmérce ~150 vagy alá megy akkor tud majd működni 27/28. Igazából Pilismarót lapospart 200-as vízállástól horgászható, csak ott hétvégén azért szoktak lenni bőséggel. Legalábbis nyáron. Cserébe ott lehet a busát legjobban fogni általában. -
PpenoO
őstag
Na, búváraim, mi lesz?
-
PpenoO
őstag
Velem pestről egy ember jöhet ha a kisköre /tisza lesz a célpont. Kombi de kicsi így minimal cuccal.
-
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #21 üzenetére
Tass sajnos inkább a külső oldalon fogják, RSD-n belül hiába van töménytelen mennyiségű busman alig lehet megfogni, amit lehet azt is közel a zsiliphez fogják.
Tisza jó lett volna Kisköre alatt, de oda szombaton nem lehet leülni, már hajnali 3-kor úgy ülnek a helyi erők, mint verebek a dróton. Ráadásul csak egy nagyon specifikus vízállásnál jó, most épp 2 méterrel alacsonyabb, mint a jóÉs ott egyenlőre nem is árad akkorát, hogy jó legyen.
Ezen kívül a Duna öblök a jók, de ott mindenhol gyün a víííííííz. De én még bízok benne, hogy a 28-i hétvége jó lehet.
Köröst én sajnos nem ismerem, mert sokaknak azért brutál messze is van.
-
galervin93
addikt
Ja hogy a busa a címszó, az nem jött át, mármint azt hittem amikor felmerült a Tisza akkor már a természetes/élő víz a target.
Tass is halott az élő áradása miatt?
Tisza meg Kisköre lenne gondolom.
Mondanám a Körösöket, talán még sógit is rá tudnám venni Gyuláról, de a Viharsarok világ végén van. -
PpenoO
őstag
válasz
galervin93 #19 üzenetére
Busás peca a cél, bár szerintem te boloval is meg tudnád fogni
-
galervin93
addikt
Bejelentkeztem én is, helyszíntől függetlenül.
Ha szombat, akkor lehet hogy jönne a párom is, ha péntek, akkor csak én.
Tiszát* adnám én is, de ha van bármi más természetes, vagy legalább környezetét tekintve természet közeli, az is tök jó lenne, szóval lehet kocka is, ha "nature kocka".*nem ismerem, de a szolnoki városi Tisza, ahol Sziszinek is van videója? Imádnék egy bolos pecát.
-
PpenoO
őstag
válasz
FireFox1996 #17 üzenetére
Uncsiiiiii.... Tisza Tisza!!!
Apropó, hol van Mr. Bojli aka JégQ?
-
PpenoO
őstag
Legyen 20.a szerintem, búvárfelszerelés előny.
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék, beírtam 20,21, 27-ét.
A 20-a annyiból necces, hogy előtte éjszakás vagyok és nem tudom hány órától terveznétek.
Többi nap bármikor jó
Görbüljön mindenkinek ! -
sasa311
veterán
válasz
galervin93 #11 üzenetére
Nagymarosi vízmércét szoktam nézni. Ahhoz, hogy tényleg többen egymás mellé le tudjunk ülni max 130-140-es víz kellene. Ma 50 cm-en volt de hydroinfo szerint 450-en fog tetőzni (az gyakorlatilag majdnem a gát teteje, part nuku).
Viszont csak 17-ig van előrejelzés. Tapasztalatom szerint lényegesen alacsonyabb szokott lenni a valós vízállás, mint amit előrejeleznek, de nekünk az most pont mindegy, hogy 450 vagy 390 lesz a víz
Viszont a 27/28-i dátum simán lehet jó. Itt nem hóolvadásról hanem pár napos bazi nagy esőről van szó, ha valóban 17-én tetőzik a dolog akkor extrém esetben már a 21-i hétvége sem lehetetlen (bár nem sanszos) de a következő hét simán lehet jó.
Én azt mondanám, hogy életszerűen számítsunk a 27-i hétvégére és kb. a hét elején fogjuk látni, hogy jó-e a víz vagy nem.
-
galervin93
addikt
Nem ismerem a két öblöt a Dunakanyarban, de ez így ránézésre veszett fejsze nyele nem...? Ha "csak" 500-as (pesti) víz jön, 10-15 nap múlva az még mindig elég gatya vizet jelent, vagy éppen visszahúzódó, apadót, az meg nem biztos hogy jó ómen.
De csak hangosan filózom, szóval nyugodtan cáfoljatok. -
PpenoO
őstag
Ez kemény lesz.
-
PpenoO
őstag
Üdv, 28 lenne jó nekem, így drukkoljatok, hogy másik nap lesz megszavazva
-
sasa311
veterán
válasz
FireFox1996 #6 üzenetére
Beirtam. Látom, rosszul volt a megosztás beállítva, most már jónak kéne lennie.
-
sasa311
veterán
válasz
FireFox1996 #3 üzenetére
Azt nem sajnos...
Hm inkább berakok egy Google táblázatot, oda be lehet írni a nevet is:
Firefox vagy Steady, át tudjátok írni az első HSZ-ben a linket erre pls?
-
lumpy92
aktív tag
09.27-09.28 ra szavaztam, de talán a korábbi hétvége is jó lehet, még képlékeny.
-
sasa311
veterán
Őszi fórumpeca szavazás!
Mivel a korábbi fórumpecák olyan jól sikerültek (szart se fogtunk
) ezért ennek most is meg kell adni az esélyt! A szokásoktól eltérően most nem egy kockatóra, hanem egy dunaöbölre terveznénk a pecát. Hogy melyikre az leginkább vízállás és létszám függő (Visegrád vagy Pilismarót).
A program, mint amúgy mindig kötetlen. Mindkét öböl kiválóan alkalmas finomszerelékes keszegezésre (alacsony vízállás mellett akár rakózni is), de az idei sláger a busa, amiből mindenhol van bőséggel.
Egy szavazás arra, hogy kinek melyik időpont lenne jó. Mivel reményeim szerint sokan rápróbálnánkak a busára ezért Szeptemberi dátumokat lőttünk be, mert a hűlő víz csökkenteni fogja a busák kapókedvét.
-- Szavazás itt, kérek mindenkit, hogy jövő hét közepéig szavazzatok, hogy kinek melyik dátum jó (több is választható) de írjátok be ide is ki mit választott:--
görbüljön!
-
Steady74
addikt
1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest