- Apple iPhone Air - almacsutka
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Fotók, videók mobillal
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #10 üzenetére
Én sokkal jobbnak találom az akkubank használatát, mint a modellről modellre változó második akku használatát.
3. éve használok külső akkut (akkubank) és (3 db eddig) és még az első is működik, csak kinőttem a 2000mAh kapacitást.
Kényelmesebb a használata, mert egy burkolatot sem kell megbontani, feltöltéshez sem kell a készülékbe visszatenni, ha pedig külső töltőt veszel, az plusz termék.Ráadásul már nagyon kompakt méretben is vannak 2-3000 mAh-s akkubankok, tehát a szállításuk sem macerás.
A mai termékek ciklusa pedig nagyon úgy néz ki, hogy jóval hamarabb lecseng, mint ahogy az akku teljesítménycsökkenése jelentkezne.
Számomra egyáltalán nem szempont a cserélhető, vagy beépített akkumulátor, a vízállóság annál inkább.
Az meg kivitelezhető beépített, és cserélhető akkuval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest