- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lexter00
őstag
opsz
-
Nekem a Facebook Beta gyönyörűszépen mutatja maximum pár másodperces késéssel az értesítéseket.
Akinél nem működik, az vagy régebbi verzióhoz írta (ugyanis ez csak az utolsó 2-3 frissítés óta működik rendesen) vagy egyszerűen valamit bénán csinál.
A Csengőhang szerkesztőhöz nincs tapasztalatom, mert csak WP 8-hoz jó, azon belül is csak Lumiához.
Nekem meg WP 7-es Nem-Lumia (LG) van. Meg amúgy sem érdekel annyira a csnngőhang, mivel 0-24-ben rezgőn van a mobilom. -
randras
veterán
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
"Az eddig jól működő értesíti rendszert sikerült elcseszni a legutóbbi frissítéssel. Gratulálok!!!"
"Az értesítések ismét nem jönnek időben a legutóbbi frissítés óta. Van ami meg sem jön... :S (L620)"
"Már kezdett jó irányba menni az app fejlesztése, erre az új frissítés óta megint nincsenek értesítések... "Tényleg ennyire nagy kérés lenne, hogy az egyik legnépszerűbb appot rendesen megcsinálják?"
"This suxs so hard, stupid as s**t, doesn't even work w/my music. Don't waste your time."
"Every ringtone that I made did not play correctly and was all jacked up."
"It sucks can't add downloaded music from Xbox music fix it!"
-
mrlujoak
veterán
válasz
Cyberpunk #10 üzenetére
Én sokkal jobbnak találom az akkubank használatát, mint a modellről modellre változó második akku használatát.
3. éve használok külső akkut (akkubank) és (3 db eddig) és még az első is működik, csak kinőttem a 2000mAh kapacitást.
Kényelmesebb a használata, mert egy burkolatot sem kell megbontani, feltöltéshez sem kell a készülékbe visszatenni, ha pedig külső töltőt veszel, az plusz termék.Ráadásul már nagyon kompakt méretben is vannak 2-3000 mAh-s akkubankok, tehát a szállításuk sem macerás.
A mai termékek ciklusa pedig nagyon úgy néz ki, hogy jóval hamarabb lecseng, mint ahogy az akku teljesítménycsökkenése jelentkezne.
Számomra egyáltalán nem szempont a cserélhető, vagy beépített akkumulátor, a vízállóság annál inkább.
Az meg kivitelezhető beépített, és cserélhető akkuval is. -
randras
veterán
válasz
gyurkikrisz #27 üzenetére
Csak rossz helyen.
-
halkow
őstag
A cserélhető aksis telókat prefelálom ennek van jővője nem az unibodynak a külső akksikról való tőltéssel
-
válasz
Mr.Csizmás #28 üzenetére
van mindkettő.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
sz.balazs.95 #4 üzenetére
és normális facebook app, és csengőhangkezelés is van legalább minden tizedikben?
-
randras
veterán
válasz
sz.balazs.95 #4 üzenetére
Kit érdekel a Lumia, a Windows Phone, vagy akár a Microsoft?
-
-
fene_vad
senior tag
ez a QHD elnevezés csak számomra félreérthető?
szerencsésebb lett volna másképpen elnevezni, rengeteg helyen a qHD-t is QHD-nek írják, pedig nagyon nem mindegy a dolog. -
Cyberpunk
félisten
Egy powerbank is folyton is folyton nálad van, akkor egy plusz akku miért gond? Leveszed a hátlapot, kicseréled, visszarakod a hátlapot, bekapcsolod a készüléket és kész. Nem kell hozzá"drótozni" egy másik valamihez. Jobban nem tudom elmagyarázni. Nem vagyok ács.
Simi87: nyilván egy i5-höz képest gagyi, de a selejt az jó nagy butaság. Ennyi erővel minden selejt, ami nem a nekünk tetsző anyagokból építkezik.
-
Simi87
senior tag
Find 5
Olyan jól néz ki amúgy hogy elájulsz.
Németeknél, vagy osztrákoknál szerintem nagyon megy, mert külföldön dolgozóknál van általában. -
Gambas
tag
Ez telefonokat gyárt? De most tényleg?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
takacsbotond #1 üzenetére
Elég szegényes lenne a hírt folyam akkor, ha csak ilyen készülékek lennének bemutatva. Egyébként megvásárolható, mivel EU-ban forgalmazzák. Ez egy mobilokkal foglalkozó oldal. Miről írjon kvantumfizikáról?
Simi87: pff álmaidban esetleg volt már a kezedben.
-
Cyberpunk
félisten
Cserélhető akku jó dolog. Üdvözölendő.
Maximum1: például lemerülsz, kicseréled, folytatod tovább.
-
ripla
addikt
mi ez, ájfán?
-
Maximum1
őstag
Miért jó ha kilehet venni?
10 év alatt egy telefonomban sem kellett aksit cserélni, pedig éjjel-nappal megy.
Egyébként tele a youtube, hogy mégis lehet cserélni a nem cserélhetőt.
Erre találták most ki a gyártók, hogy csináljuk egy kicsit vízállóra és akkor nem tudja kicserélni a p@raszt csak roncsolással.Szívesen megfogdosnék egy Oppo-t.
-
Simi87
senior tag
mindenki sztárolja ezt az oppo-t...
képen nekem is tetszett, de volt már egy pár telefonjuk a kezemben, igazi hulladék.
azt hittem, hogy csak egy-két érdekes selejtjük van, de nem. -
Griff55
senior tag
válasz
Ma nem történt semmi ezt is ki kell rakni
-
Mert ez nem így van minden második Lumiában...
-
Paul119
addikt
válasz
Ha csak nálunk kapható kütyükről szólnának a hírek akkor eléggé pangana az oldal
-
Danex
addikt
válasz
Van EU-ban üzletük, tehát VÁM és Áfa nélkül megrendelhető...
-
takacsbotond
őstag
Mer ez is hírértékkel bír?!
Mit ne mondjak...Nagyon érdekes!Ha legalább valamelyik nagyobb magyarországon is kapható márka készülékéről lenne szó, de így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged