Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Offolhatunk nyugodtan, engem nem zavar.

"Aki gyengébb hangfalakkal rendelkezik, nem biztos, hogy jobb hangkártyával többet nyer, mint új hangfalakkal." - Azért én sem az "1000Ft-os madaras teszkós" hangrendszernek látszó termékekre gondoltam. Nyilvánvaló, hogy csak akkor érdemes hangkártyát fejleszteni, ha van egy jobb hangrendszered (és visszafelé is igaz).
Amit említettem Genius 1250X, az egy nagyon jó ár/érték arányú szett. Pár hibája van, de rengetegen dícsérik a hangját. A kinézete sem utolsó... Filmnézéshez állítólag sokkal jobb, mint egy 2.1, mert nem nyomja el a mély a többi tartományt, így minden szépen hallható marad. A 2000X is nagyon jó...
Én sem áldoznék audiophile rendszerre, 9 m²-re teljes mértékben fölösleges. Felcsapom a Sennheiser HD202-t és azzal hallgatózom. Ez sem százezres kategória, de ár/érték arányban szintén verhetetlen.
hcl: Régebbi, kisebb teljesítményű gépekre nagyon jók az ilyen beépített codec-es lejátszók. Linux alá is van jópár... Media playerek összehasonlítása
Viszont egy olyan régi gépre szerintem a KMPlayer már túl nagy teher lenne. Sok animált menü van a programban, áttűnések, stb., szerintem ez már csak lassítana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest