- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
válasz
Vakegérke #50 üzenetére
A sütés hossza függ a pizza és a sütő hőmérsékletétől.
Légkeverős sütőben 180°-on, 10-12 perc a fagyasztott pizza sütési ideje. Légkeverés nélkül, 200-210 fokon is ennyi szokott lenni.
Akkor jó, amikor a szószos - sajtos része már bugyog. De érezni is lehet a sülő pizza illatán mikor van kész.Hű, annyit beszéltünk a pizzáról, hogy teljesen megkívántam.
mod:
..Lehet, hogy páncélgyomrom van..
Nem. Csak egészséges a gyomrod. Sőt baktérium fertőzéses gyomorbetegség esetén kifejezettet orvosság egy méregerős pizza.
-
Raucher
tag
válasz
Vakegérke #47 üzenetére
..nagynak nagy, de vékony, mint egy kartondoboz lapja..
A "rendes" pizzák ilyen vékonyak, az aljuk egy kicsit ropogós is. (Elméletileg lávakövön sütik elő, ettől finomabb ízűre sül a tészta alja.)
Ha nem elég ízletes, akkor olívaolajjal érdemes meglocsolni sütés közben vagy a végén. Jelentősen javul az íze és illata.
Az Inferno nekem sem elég erős, ezért olyan olívaolajat szoktam használni hozzá, amibe szárított csípős paprikát törtem előtte. (Ha sok paprika van összetörve, akkor pálinka ízjavítására is használható a maradék.)Őszintén szólva, ízletesebb és (talán) olcsóbb, saját készítésű pizza.
Itt van egy leírás a készítéséről.
Nagyjából jó a recept. Bár az olaszok nem kelesztik hosszan a tésztát, viszont elősütik, a feltét felhelyezése előtt. (Az elősütés előtt érdemes villával megszurkálni a tészta közepét, akkor nem púposodik fel, a sütőben.) -
Raucher
tag
..beturtam és még a tej sem enyhít. sört meg nem ihatok..
Ha nagyon csípős az étel, nem segít a sör. A víz sem, a tej is csak kevéssé.
A folyadékok olyan hatásúak, mintha olajjal akarnál tüzet oltani.Magas zsírtartalmú, falatnyi étel segít legjobban a csípősséget csökkenteni. (Legalább is az első körben. Amikor távozik...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest