- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tényleg páncélgyomrom van. Kovászos uborka után is megihatom a tejet, nem jelent gondot.
Apró történet, ha belefér.
Épp ez volt műsoron egy munkahelyi kajánál. Kenyérke, jó kis klajbi, meg koviubi. Ettem jó étvággyal, ittam rá a tejet, az egyik kollégám meg csodálta a dolgot. Megkínáltam, nem tudott ellenállni. Volt elég, bőséggel csomagolt a feleségem. Kapott mindenből, evett, itta rá a tejet, jól esett neki. Megköszönte, egészségére kívántam.
Kis idő múltán fészkelődni kezdett a kolléga. A többiek közömbös arccal, de csillogó szemmel hagyták el a sofőrtartózkodót.
És eljöve a nagy pillanat. Kollégám fanyar arcot vágva elindult WC-re.
Időbe telt, mire előkerült. Tudhattam, hogy mi történt, de elmesélték a tréfás kollégák. Minden WC-t lefoglaltak, így csórikám emeletről emeletre "rohant", míg végre megkönnyebbült.Szerk: Apropó. Gyomorrontás esetén egy jó kis káposztasaláta csodát tud tenni. No persze nem hátrány, ha van benne macskapöcsű paprika.
-
Vakegérke
félisten
Ez is ropogós, abban hiba nincs. Ízletes, csak sajnálták rá a feltétet. Sebaj, a másiknál majd teszek róla, hogy legyen rajta minden földi jó. Kap morzsolt macskapöcsű paprikát is, hogy méltó legyen a nevéhez.
Ami poén lehet, az a közel húsz perc sütés. Majd tíz perc után ellenőrizni fogom.mephi666: Nem hiszem, hogy Kecskemétre utazom, de ha mégis, akkor irány a Labirintus, és csomagoltatok magamnak Ördögi pizzát. Hogy miért nem ott kóstolom meg? Itthon akarok sírni a gyönyörtől.
-
darál0w
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest