- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Hát ez így nehéz.
M1 jó fegyver , machette kell kézifegyvernek.Az alap pisztolyhoz képest a Desert 10x erősebb tehát elég indokolt lenne a választása. Viszont ebben az esetben az M1 garand és a Desert csak 1lövetű , ha beszorítanak és többen jönnek akkor meleg lesz a helyzet.Az Uzzit én ezen a szinten nagyon szerettem, M1-el elég ütős lehet mert ha egyesével jönnek akkor tökéletes az M1, beszorításkor meg előkapod az Uzzit és kaszálsz egyet.
A Flash nagyon erős de csak 4 lövéses így nagyon be kell osztani.
Nehéz választás ez, én is sokszor választok rossz fegyvert (FN 2000, borzalom,gyenge,) de ilyenkor kénytelen az ember harci stílust váltani és az adott fegyverekből kihozni a legtöbbet amíg készül a következő fegyver.
-
golyós
addikt
Ezt most, hogy érted? Melyiket válaszd?
Rakéta vető tömeg ellen verhetetlen.
Dual Uzi= nagy tűzerő, tömeg ellen ez sem rossz, lehet vele kaszálni.És ráadásul gyorsan tudsz vele haladni.
Desert Eagle = sokan szeretik fejlövésre jó, gyorsan haladsz vele.Hátránya a nagyon kicsi tár ( én személy szerint nem szeretem mert kb 30 másodpercig használható)Youtube-on találsz videokat fegyvertípusonként, itt látod őket akcióban.
Ha arra gondolsz, hogy melyiket fejleszd előbb, akkor tudni kéne, hogy most mid van és milyen szinten.
-
zoli6969
csendes tag
46-os szint alkonyán.
tech 9-en. Fegyvert fejleszteni a legfőbb feladat. Nagyon bánom, hogy november-decemberben pihentettem a fegyverkovácsot. Tech8-9 fordulóján kezdtem el a Flash-t legyártani, és felhozni maxig: idegtépő várakozás.
Pénz miatt meg ne aggódj. Utoljára Tech7-en voltak "anyagi gondjaim", de mióta belassultak az updat-ok, azóta összejött 10 milka, pedig nincs is pénzduplázóm! -
Én azt mondom, hogy ha elvagy a mostani felszereléseddel is és még nem is untad meg őket, akkor mindenképpen Tech-et (és vele együtt a többieket) fejlessz, több okból is.
1. Minden Tech fejlesztés után nagyobb és nagyobb fizetséget kapsz a meccsek után.
2. Nagyon lassan halad a Tech fejlesztés, így ha ki szeretnél próbálni egy újabb fegyvert, amihez magasabb szintű emberekre van szükséged, várnod kell sokat.Én február elején kezdtem bele igazán a játékba, onnantől nem hagytam egyik emberemet sem szinte percekre se pihenni, így lett mindenki február végére lvl9.
Persze ehhez rengeteget is kellett játszanom a kellő mennyiségű fejkesztési költségek érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest