Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz #95590400 #99 üzenetére

igen, jogos az észrevétel. javítom magam:

"neked meggyőződésed, hogy az acer ugyanolyan alaposan és alkatrészekkel megépített"

ez így oké? mert erre a részre nemigen reagáltál, ehelyett valami márkabuziságról beszélsz újfent, ami nem tudom hogy jön ide. próbálok objektív lenni, nincsenek különösebb elvárásaim egyik márkával szemben se.

elromlott a három meg öt éves noti zsanérja? így jártál. ha mondjuk thinkpadod lenne, most vennél olcsósított zsanért ebajon, és szétszed-összerak. ehelyett látod konszumista acer x-szériát vettél, ami már két év alatt széthullott és cserealkatrész is a holdon.

upd: jaj látom az 5 évesben az elektromosság ment tönkre. arra tényleg azt mondom, hogy nem feltétlen éri meg barkácsolni, esetleg valami donorral.

tényleg nem értem mit akarsz mondani. ha lenne peckes acer, akkor vennéd? most a 4:3-ra nem tudok mit mondani, én áthuzigáltam pár toolbart oldalra és nagyjából ugyanott vagyok a 16:10-zel. meg nemtom mennyivel jobb az 1024x768 (ha az x61-ben eredeti paneled van), mint az 1280x800. ugyebár mindkét kiterjedése nagyobb.

szerintem bajban akkor leszünk, amikor az x200-201-ek is elproladtak már. de az még nem most van, mintahogy a te x-eid is bírják még egy darabig gondolom.

• lapa

veterán

válasz #95590400 #96 üzenetére

mi a bonyolult abban, hogy alaposabban megtervezett, nem limitre hajtott összeállításban vannak benne a dolgok? hogy valami marhaságot mondjak (nem vagyok elektro szaki) nem egy stabilizátort raknak bele egy adott helyre ha az erősen terhelt lenne, hanem kettőt. ettől a 0,0001 dolláros felártól a küzdelmes konzumer szegmensben már fejek hullanának. de ugyanez igaz, ha nem dupláznak, csak egy mérettel nagyobbat raknak bele.

utána megy a tesztelés, ami lehet, hogy feltár egy-két előre nem látott gyenge pontot, amit megint megszüntetnek még piacra dobás előtt.

nem is értem miért tépem a szám, mindenki azt vesz, amit akar. neked meggyőződésed, hogy az acer ugyanolyan strapabíró, én meg életemben ezerszer beszoptam már az "olcsó húsnak híg a leve" dolgot, és igyekszem megelőzni a kellemetlen meglepetéseket. mindettől függetlenül hiszem, hogy a redundancia (azaz két csereképes gép a családban) a legfontosabb, ha dolgozik az ember.

• audi100td

nagyúr

válasz #95590400 #77 üzenetére

Azert abban nem vagyok biztos, hogy ez a lenovo sara, lehet szervizfüggö a dolog, eddig csereltek ök is a zsanerokat, egy ilyen esetröl hallottam mostanaban amikor nem, az infopark-ban.

Új hozzászólás Aktív témák