Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Megmeztem a videot, aztan rajottem mit latsz. Kiprobaltam es nekem is ilyen. IPad3-mal.. Nekem eddig fel sem tunt amig nem mutattad. Viszont erdekes, ha lassan mozgatod az ujjad a kijelzon akkor folyamatos az animacio.
Nemtudom ez mennyire lehet zavaro, nekem eddig fel sem tunt!
-
Syl
nagyúr
válasz
panpeter92 #64 üzenetére
+1
(#66) b4zsi-
Igen. És qrvára idegesítő! Pláne, hogy a home gombra nem akad meg. Szóval itt nem az iOS6-iOS7 az eltérés, hanem a home gomb és az 5 ujjas programbezárás.
-
GALARDO
addikt
válasz
panpeter92 #64 üzenetére
Hol látsz te itt lagot?
-
Touch-ko
őstag
válasz
#16820480 #51 üzenetére
Ott akkor valami gond lesz vele...
Tedd fel megegyszer!!
Nekem is iPhone5-om van, de ilyet nem csinal. Lehet, hogy een csinalok valamit rosszul, de se iPad, se iPhone5-on nem tapasztaltam ilyeneket.. Az iPad3-on annyit vettem eszre, hogy hatterkep valtoztatasnal (settings/wallpaper..../ kicsit lassu es varni kell 10sec-et, hogy beallitsa. Viszont engem nem zavar, mert nem valtoztatgatom naponta a hatteret. -
hülyegyerek
addikt
Reménykedtem, hogy ez a megállapodás is létrejön, és szegény Tim Cooknak nem kell a Providenttől hitelt felvenni 400%-os THM-re. De komolyan, nagyszerű hír ez.
-
moleculez
veterán
Jolvan, hozza a topic amire számítottam.
-
Lomha 8V
addikt
Nem semmi bevételt várhatnak ettől, gondolom ott is sokan szeretnének iPhone-t.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #52 üzenetére
Muszáj, munkaeszköz. De minden esetre nem lopta be magát a szivembe. Ha nem kellene ezt használjam, akkor simán visszaadnám szivfájdalom és gondolkodás nélkül.
55: A Samsung egy cég a sok közül, ha nem tetsik, akkor lehet venni mást is. iOS-nél egy választásod van csak.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #49 üzenetére
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok túl gyors, de simán előbb érek oda a hüvelyk ujjammal is, minthogy érzékelné a görgetést. Általában legalább az első görgetést nem érzékeli, de van, hogy a másodikat sem.
Még ami most eszembe jutott, hogy rengetegszer ha "nem jól fogom" (=nem pontosan irányban tartom) a telefont, akkor nem annak érzékeli az érintéseket, aminek kellene. Péládul a multitask nézetben oldalra görget ahelyett, hogy felfelé kidobnék egy kártyát, vagy Home képernyőn oldalra görgetés helyett bejön a spotlight. Oké, húzzam az ujjam pontosan függőlegesen vagy vizszintesen... De azért 1-2 fokos szögnél még nem kellene mást csináljon.GALARDO: Biztosan igy van. Vadi új i5, van rajta talán 5-6 telepitett app, és nagyjából egy hetes korában szinte nulla használattal frissitettem az új rendszerre. Nyilván én csinálok valamit roszul, de ez nem "just works" kellene legyen?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Használati szokás kérdése. Engem nem zavar ez bevallom. Alig több mint egy másodpercről van szó, most mértem le neked stopperrel.
Ha a hüvelykujjaddal akarsz görgetni is oldalra, meg azzal nyomod a home gombot is, akkor mire lapoznál már tudsz is. Persze lehet reprodukálni a te esetedet is. Nyilván rá van erőltetve a userre, hogy várjuk meg a szép animációt. Talán változtatnak majd rajta.
A mappás dolog meg szintén egy kellemetlenség, de mellé böksz és már kint is vagy a mappából. Nyilván így látták valamiért jónak az Apple mérnökei.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #30 üzenetére
Hacsak az nem, hogy olyan lassúak az animációk, hogy nyomok egy Home gombot, és elmehetek főzni egy kávét, mire megjelenik a Home screen és lehet léptetni jobbra-balra. Plusz az is egy bosszantó dolog, hogy jön egy push értesités, rábökök, megnyitja a programot, és sehol semmi üzenet, majd frissithetem kézzel, hogy le is töltse.
Van még sok ilyen jellegű megoldás, ami jól lelassitja a használatot.batai15: Mivel a China Mobile saját fejlesztésű hálózatot használ (TD-SCDMA), ezért nem lett volna sok értelme, ha forgalmazzák, és csak 2G-n képes működni a telefon.
-
batai15
félisten
Eddig kajakra nem forgalmaztak?
-
GALARDO
addikt
válasz
Quasi_modo #25 üzenetére
Nem dobnék hátast, egyiktől se.
-
Touch-ko
őstag
Tudom, hogy nehany esetbrn szarakszik, de nalam ilyen nem volt. Sot az esetek tobbsegeben teljesen jol mukodik. Az a nagyon sok ember szerintem nincs 1 %. Sokan iPhone4-re akarjak felrakni a 7-et es elvarjak, hogy teljesen normalisan fusson. Egy tobb mint 3 eves telefontol. Lattam a videot, eleg nagy bajok vannak azzal a telefonnal. Nyomjatok egy restore-t az segiteni fog.
Viszont Androidnal pedig a szaggatas mindennapos, ez teny, mint ahogy en is tapasztaltam. Nem ternek ki reszletesen erre, ha erdekel irj privatban, de 2X probaltam Androidot (2.3 es 4.2.2) egyiknel sem ereztem azt, hogy huu de jo. Teny, hogy ezen a teren javult az android, de nekem akkor sem kellene. S3-nal a fotoalbum scrollozasnal szaggat de iszonyatosan.. Hiaba a tobb mag, ha sz.r az optimalizacio..
A smooth-sagrol pedig mar ismerem a szoveget :
3.0-nal mar nem laggol.. Aztan utolag kiderult, hogy igen, de mar 4.0-nal nincs lag.. Egeszen a 4.3-ig igy mentek el -
Matada2.3
veterán
Nemsokára dőlnek az új rekordok
...
-
b4zsi-
őstag
Hát talán eldönthetem azt, hogy maradjon-e ugyanaz a téma, de az új funkciók legyenek használhatóak. Legyen választási lehetőségem. Bemész autót venni aztán csak rózsaszínt vehetsz, mert nem mindegy úgy is olyan belül, mint a fekete? Akkor meg rózsaszín autót vennél? Nekem rohadtul tetszenek az új funkciók az IOS7-ben, de a 6-os designt nem cserélném le erre a modern színkavalkádra.... pedig csak 22 éves vagyok,de szerintem borzasztó.
Nem lenne semmi probléma, ha módosíthatnád a felületet JB nélkül.
-
Syl
nagyúr
No ilyet azért ne mondj!!! Ezt a dumát lehet nyomni a fórumon, de nem érdemes. Ipad4-et és Galaxy SIII-at használok, van összehasonlítási alapom.
iOS7-tel akadoznak az animációk (5 ujjas programbezárás), négyujjas taszkváltáskor sűrűn rebootol. De a lányom iPhone 4s-se is naponta fagy le, indul magától újra. [link]
Ehhez képest a Galaxy SIII-on futó 4.1.2 maga a megtestesült stabilitás! És egyáltalán nem szaggat.(#27) Cyberpunk
Nyilván így van. Csak akkor fordítva se nyomjátok a fikát.
-
blade zte
őstag
300 dolcsi értékű jüanért megkaphatod a xiaomi m3-t, hát inkább miért ne vennél olcsósított iphonet 2x annyiért, kérdem én...
-
törölt tag
válasz
Mr President #14 üzenetére
Minősége? A másikat is ők csinálják.
-
Mr President
senior tag
válasz
FatalEror #12 üzenetére
Ez jó
De biztos van ott is olyan akinek azok minősége és tudása nem elég
GALARDO: Jöhetnek a 64bites procik, több ram, sanszos az ujjlenyomat olvasó másolása
, valamint én várnék vmi forradalmat az akuk terén. De értem mit írtál. Szerintem is a mostani csúcstelók még 2 évig nagyon jól kihasználhatók lesznek.
-
FatalEror
addikt
Minek kell nekik az eredeti,amikor tudnak csinálni helyben féláron?
-
Maxentius
addikt
Nagyon jó menekülőút az innovatív újítások bevezetése helyett. De tényleg okos döntés, a helyükben én is hasonlóan cselekedtem volna. -
uki
aktív tag
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Gyárilag fent van a pártvédő app.
-
dreamdancer
őstag
Kíváncsi lennék, miben és mennyit engedett az Apple a kínaiaknak... Mondjuk így is tuti jó üzletet kötöttek.
-
lacuspapus
tag
a francba...
Pedig már meg is vettem a donperinyont, ha kipurcanna az eppül az érdektelenség miatt legyen mivel ünnepelni.. -
GALARDO
addikt
Ez egy okos döntés, hatalmas profittal lehet számolni.
-
Touch-ko
őstag
Kivancsi leszek az eladasokra
Hajra!
-
HawerKing
őstag
Nesze neked... Robbani fog ez is. S tuti soha nem lesz ocso szifon
-
alevan
őstag
Akkor az alma sem fog a közeljövőben becsődölni.
-
bostone
addikt
Öröm és bódottág!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest