- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Hát talán eldönthetem azt, hogy maradjon-e ugyanaz a téma, de az új funkciók legyenek használhatóak. Legyen választási lehetőségem. Bemész autót venni aztán csak rózsaszínt vehetsz, mert nem mindegy úgy is olyan belül, mint a fekete? Akkor meg rózsaszín autót vennél? Nekem rohadtul tetszenek az új funkciók az IOS7-ben, de a 6-os designt nem cserélném le erre a modern színkavalkádra.... pedig csak 22 éves vagyok,de szerintem borzasztó.
Nem lenne semmi probléma, ha módosíthatnád a felületet JB nélkül.
-
Syl
nagyúr
No ilyet azért ne mondj!!! Ezt a dumát lehet nyomni a fórumon, de nem érdemes. Ipad4-et és Galaxy SIII-at használok, van összehasonlítási alapom.
iOS7-tel akadoznak az animációk (5 ujjas programbezárás), négyujjas taszkváltáskor sűrűn rebootol. De a lányom iPhone 4s-se is naponta fagy le, indul magától újra. [link]
Ehhez képest a Galaxy SIII-on futó 4.1.2 maga a megtestesült stabilitás! És egyáltalán nem szaggat.(#27) Cyberpunk
Nyilván így van. Csak akkor fordítva se nyomjátok a fikát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest