Felveszi kínálatába az új iPhone-okat a China Mobile is

Hirdetés

Az Apple az első iPhone piacra dobása óta próbálkozik a kínai piac meghódításával, hiszen óriási a piaci igény a távol-keleti országban. Sokéves küzdelem, számos tárgyalás után most úgy tűnik, hogy végre pont kerül az ügy végére, és a 740 millió előfizetővel rendelkező, a világ legnagyobb szolgáltatójaként számon tartott China Mobile is felveszi kínálatába az iPhone 5s és iPhone 5c készülékeket. A hír egyelőre a TENAA (Kína hírközlési hatósága) döntésén alapul, ami szerint TD-LTE rádióval ellátott iPhone készülékeket hagytak jóvá. Mivel a másik két kínai szolgáltató, a Telecom és a Unicom CDMA2000 és WCDMA rádiókat használ, így a feltevés valódisága majdnem biztosnak mondható. Ha a két iPhone tényleg bekerül a China Mobile kínálatába, akkor minden valószínűség szerint az almás cég eladásai is jelentős mértékben nőni fognak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés