- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AAAgold
senior tag
válasz
szarvasbogár #21 üzenetére
azért tápolásnál jól jött, valahol a bányákban vagy alagutakban volt egy rész, az ember kipöckölte az irányítót egy adott irányba, órákon keresztül tudták zúzni az (újratermelődő) ellent a karakterek és fejlődtek mint az állat
-
ldave
félisten
válasz
szarvasbogár #21 üzenetére
Nekem meg pont azért tetszett, mert mertek végre nagyon lépni, újítani a megszokott jRPG formulán. Egy Dragon Quest játéknél sose tennének ilyet, lásd a most bejelentett DQ XI. A harcrendszer ugyanolyan lesz, mint 30 éve is volt.
Meg szerintem nem nagyon kellett mozogni, legalábbis ha jól volt beállítva a Gambit, akkor magától kiválasztotta a megfelelő célpontot.Ráadul az FF XII Gambit rendszere ott van valahol a Dragon Age-ban, a Xenoblade-ben, szóval nagy hatása volt az utána érkező játékokra.
-
szarvasbogár
aktív tag
Oké akkor atb nem kell kiforgatni érted mire gondoltam..
A valós idejű rohangálás harc közben nagyon nem illett az addig megszokott rendszerbe. Nem is értem akik a régi részeken ill. a psx részeken nőttek fel, hogy tetszhetett nekik ez az új megoldás. Biztos csak én vagyok ilyen maradi és régi hangulathoz érzéshez ragaszkodó..
-
alevan
őstag
válasz
szarvasbogár #17 üzenetére
Ha az ATB-t nem tekíntjük körökre osztott harcrendszernek (mert nem az) akkor már nagyon rég nincs igazi FF a te logikád szerint (pl. a FFVI-ban sem ami a legjobb FF szerintem).
Abban igazad van, hogy a XII harcrendszere szarabb, mint a többi részé (mondjuk a VIII-as GF rendszer szerintem roszabb).
-
ldave
félisten
Nekem bejött a Gambit rendszer, de lehet hogy azért, mert akkoriban tanultam programozni is
A License Board-ot annyira nem kedveltem, a Job System-es megoldás jobb lett volna, csak az sajna nem jelent meg angolul. De a talán ha jön ez a remaster, akkor abban azt veszik majd alapul.
-
nonsen5e
veterán
válasz
SunMount3r #14 üzenetére
Ha nem számoljuk bele az "adventurer / hero / warrior of light" saját karaktert az mmokban, akkor nekem is ott van a top3-ban.
szarvasbogár: Ezzel egyetértek, hiába jó máskülönben a játék, ez a harcrendszer nagyon nem jön be. Számomra egyáltalán nem zavaró, hogy nem körökre osztott, type-0, LR és amit láttam a XV-ből is nagyon tetszik, de ami a XII-ben van, az talán a legrosszabb FF harcrendszer amit eddig láttam.
Amúgy arra van opció, hogy megálljon a harc, amíg kiválasztod a képességeket, de, hogy kimerevedjen a képernyő fél másodpercenként amíg a menükben bóklászol az sem jobb dolog.
-
szarvasbogár
aktív tag
Nagyon jó a világa csodás a grafikája jó a story stb csak kár, hogy a harcrendszert cseszték el de telibe
számomra ez már nem FF mivel a körökre osztott állóháború volt az összes rész lelke attól volt az ami! Ez már NEM AZ! Nyilván sokan imádták és emelték az egekbe ahogy ez a meta összesítésen is látszik de legalább annyinál ki is csapta a biztit ez az "aprócska változtatás" az elődökhöz képest. Nekem nem vette be a gyomrom és kimondottan csalódott voltam. Még a 13 rendszere is sokkal jobb sőt...
Félreértés ne essék nem fikázásnak szánom csupán egy régi szomorú sérelem kívánkozott ki
Azért jó, hogy újra jön mert vannak sokan akiknek örömet szerez és az a lényeg
-
alevan
őstag
Remélem PS3ra is jön. Ha csak olyan szinten, mint amilyen a X-es is bőven elég.
Csak lehetőleg az RNG ne legyen itt is elcseszve
-
ldave
félisten
válasz
SunMount3r #14 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Ashe, ennyi. Az eddigi legszerethetőbb FF karakter...
Még valaki?
-
AAAgold
senior tag
hát nem is tudom - a XII vegyes érzéseket váltott ki belőlem - hatalmas világ és mégis, valahogy nem állt össze a játékélmény - valahol örültem, amikor végre véget ért
nem biztos, hogy a remaster-t végignyomnám
-
pkornel
aktív tag
Remélem pc-n lesz majd magyarítás
-
nonsen5e
veterán
A héten a Gamescomon meg majd bejelentik az FFXV felújítását PS5-re és Xbox2-re.
Avagy Episode Duscae remastered? -
KaitouP
nagyúr
Ezaz!
De PS3 -ra is jöjjön...
-
Sirandrish
legenda
Végre..azt hittem már hogy ezen a héten nem jön több Remaster
-
ldave
félisten
Ivalice az egyik legjobb világ, amit a Square valaha kitalált, szóval onnan jöhet bármi, legyen ez akár egy HD remaster is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest