- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvasbogár
aktív tag
Oké akkor atb nem kell kiforgatni érted mire gondoltam..
A valós idejű rohangálás harc közben nagyon nem illett az addig megszokott rendszerbe. Nem is értem akik a régi részeken ill. a psx részeken nőttek fel, hogy tetszhetett nekik ez az új megoldás. Biztos csak én vagyok ilyen maradi és régi hangulathoz érzéshez ragaszkodó..
-
szarvasbogár
aktív tag
Nagyon jó a világa csodás a grafikája jó a story stb csak kár, hogy a harcrendszert cseszték el de telibe
számomra ez már nem FF mivel a körökre osztott állóháború volt az összes rész lelke attól volt az ami! Ez már NEM AZ! Nyilván sokan imádták és emelték az egekbe ahogy ez a meta összesítésen is látszik de legalább annyinál ki is csapta a biztit ez az "aprócska változtatás" az elődökhöz képest. Nekem nem vette be a gyomrom és kimondottan csalódott voltam. Még a 13 rendszere is sokkal jobb sőt...
Félreértés ne essék nem fikázásnak szánom csupán egy régi szomorú sérelem kívánkozott ki
Azért jó, hogy újra jön mert vannak sokan akiknek örömet szerez és az a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS4 Pro 1TB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged