Hirdetés
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Huawei P40 lite - kényszerpályán
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- [Re:] Asus Zenfone 7 Pro - fordulásból lő, gól
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Végre: jövő héten érkezik az EKG és vérnyomásmérő a Galaxy Watchra!
Hozzászólok Aktív témák
-
Rolie Polie
junior tag
Egyszer volt Meizum. Már akkor is bejött ezt most látatlanban vinném is haza.
Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták.
-
cybermanus
őstag
Változtatható a képfrissítés? A képen van 120 Hz és 90 Hz is.
-
kbyte1024
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
monti0222w
addikt
válasz
Wallenberg #4 üzenetére
Kínai romot frissítik, a globálal nem törödnek. Amúgy király a telcsi, gondolkodók a 16s-en a vételén, csak a jack elhagyása szúrja a szemem.
-
Keem1
addikt
Csajért kattintók 3...2...1...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
Rolie Polie
junior tag
Ha ez a trend azóta sem változott amióta nekem volt márpedig úgytűnik nem akkor az több mint szomorú és el is dönti a kérdést velük kapcsolatban
monti0222w jack elhagyása az több mint szomorú pont azok akik a zene lejáttszóikkal indítottak régen majd minőségi DAC-ot tettek számos telefonjaikba most még is ilyet lépnek.
Keem1[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz
Rolie Polie #10 üzenetére
Sajnos meglépték, pedig ha valamivel vastagabb lenne emiatt a telefon, akkor sem lenne gond, szerintem jól nézne ki. S lenne jack és nagyobb aksi.
Pedig azt olvastam valahol hogy egészen jó CirrusLogic dac került bele![ Szerkesztve ]
-
válasz
Rolie Polie #10 üzenetére
Nem vagyok whitefülű, de ha az USB C-n jobb hangminőség jöhet ki (gondolom, így van), akkor nem feltétlen baj a jack elhagyása.
[ Szerkesztve ]
"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD
-
monti0222w
addikt
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Amennyiben nem vagy audiófil akkor nem rossz a typeC-s dac, ha igen akkor egy USB AMP a megoldás pl: ES100.
Bár most a füles topicba kaptam infót egy jó typeC-s csatlakozóra.[ Szerkesztve ]
-
válasz
monti0222w #13 üzenetére
Tehát akkor nem is baj, ha elhagyják a jack-csatit.
"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD
-
Rolie Polie
junior tag
válasz
monti0222w #11 üzenetére
Teljesen jól néz ki igen,kár érte😕
Viktor0610
Ez az örök vita téma itt ugye:) legyen jack vagy ne mennyivel jobb a C stb én továbbra is ragaszkodom az öreg jackhez bármilyen telefon vásárlásánál is majd amíg tesznek bele egyáltalán.
-
monti0222w
addikt
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Mint írtam ha nem vagy audiófil, csak akkor.
-
ates
aktív tag
Bejön ez a 16-os design akármilyen utótag is van mögötte. Tökéletes.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Meizu csúcsszériája marad a 16-os számozásnál, de egyre több utótagot kap a fejlesztések során. Most a Meizu 16s lesz Pro.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Y740 fémházas - 144Hz/i7 9750H/16GB/SSD+HDD/GTX 1660 Ti 6GB - szinte új
- Beszámítás! Lenovo Legion Y520 - FHD/i5 7300HQ/16GB RAM/128GB NVMe SSD/1TB HDD/GTX 1050Ti 4GB/Win10
- HP ZBook Studio x360 G5*i9 8950HK/15,6" UHD matt 10bit 600nits 100%Adobe RGB/32GB/500GB/Quadro P2000
- Eladó újszerű Samsung Galaxy S10+ 128GB fehér, gyári független, full doboz, tok, gyártói gari!
- Beszámítás! Apple iPhone 11 Pro MAX 64GB fekete független, full doboz, megkímélt, 3 tok + 5 fólia!
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest