- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
köszi a választ. ezt a véleményedet nem ismertem eddig. Mindenesetre nekem az ms vistáról való marketing kommunikációja, kicsit úgy jött lett, mintha a vistát annak az oprencernek akarnák eladni, amit terveztek, amit ígértek, mintha az érkezett volna most meg(attól függetlenül volt ez az érzésem, hogy persze tudható volt, hogy mi nem lett benne). és szerintem akár nem is áll olyan távól a te véleményedtől az, amikor azt írtam, hogy ez valami "tűzltásra" szánt cucc(abban az értelemben, hogy már tovább kínos lett volna késni és ki kellett adni valamit). mégha te ettől függetlenül, ezt egy teljes, "remek" rendszernek érzed is , ami önmagában is elegendő okot ad a váltásra. (én meg nyilván nem és úgy érzem ha nem leszek közben átkényszerítve így vagy úgy, akkor jól elleszek az xp-vel a köv generációig (persze ha pár általam használt szoftver már nem csak wines lesz közben, akkor a dolog még változhat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest