- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
köszi a választ. ezt a véleményedet nem ismertem eddig. Mindenesetre nekem az ms vistáról való marketing kommunikációja, kicsit úgy jött lett, mintha a vistát annak az oprencernek akarnák eladni, amit terveztek, amit ígértek, mintha az érkezett volna most meg(attól függetlenül volt ez az érzésem, hogy persze tudható volt, hogy mi nem lett benne). és szerintem akár nem is áll olyan távól a te véleményedtől az, amikor azt írtam, hogy ez valami "tűzltásra" szánt cucc(abban az értelemben, hogy már tovább kínos lett volna késni és ki kellett adni valamit). mégha te ettől függetlenül, ezt egy teljes, "remek" rendszernek érzed is , ami önmagában is elegendő okot ad a váltásra. (én meg nyilván nem és úgy érzem ha nem leszek közben átkényszerítve így vagy úgy, akkor jól elleszek az xp-vel a köv generációig (persze ha pár általam használt szoftver már nem csak wines lesz közben, akkor a dolog még változhat
)
-
moma
őstag
pedig úgy tűnik az ms-es reagáló sem zárta ki, hogy gyorsulást hozzon az sp3, nem mondta azt, hogy márpedig ez lehetetlen. Mi más alkalmas annak eldöntésére, hogy van e gyorsulás vagy sem, mint hogy valaki leteszteli?
Egyébként kiváncsi lennék, hogy mik a kritériumaid arra, hogy egy teszt megbízható-e. Mert az, nyilván nem lehet az, hogy neked szimpatikus eredménnyel zárul-e vagy sem (és az sem, hogy neked, otthon érzésre másnak tűnik)
. (én amíg nem cáfolják őket, addig hajlamos vagyok hinni nekik, fenntartva persze, hogy lehet, hogy tévednek. itt a konrét esetben, eddig annyi történt, hogy linkeltél egy cikket, amiből tény, hogy kiderült, hogy nem túl körültekintően jártak el, de eddig nem derült ki olyasmi, hogy ettől semmisek lennének az eredmények) Egyébként meglepne, ha ezt a tesztet nem csinálná valaki utánuk, más környezetben is...
abban meg nyilván igazad van, hogy szubjektív a sebesség. van akinek már a webes alkamazások (levelezés, webes office megoldások, stb) is elég gyorsak, van aki pedig csak a hiper pattogós felületet viseli el. De ettől függetlenül, ha objektív képet akar az ember, akkor mi más van mint a sebesség teszt?
mellesleg te személy szerint, annyira szubjektívan amennyire csak lehet(és őszintén
), azt kaptad a vistától, amit vártál? nem reméltél valami többet az MS-től és az rengeteg belefektetett időtől?
-
moma
őstag
úgy látom nem olvastad el azt a cikket különben nem lennél olyan vidám
az állítás sacc annyi, hogy a 144%-os negatív performance különbségből, "csak" 82% az amiért a vista felelős, a maradék azért adódott, mert a vistán office 2007 futott míg az xp-n a 2003. Szóval akkor lehet örülni a 82%nak, meg akkor annak, hogy ha jól értem akkor a 2007-es office is okoz még 62% további visszaesést. klassz vonzó ajánlatok.
(a sp3-mas xp gyorsulást meg szóba sem kerül)
-
moma
őstag
vicces termék ez a vista. a világ talán legtőke erősebb cége, sok év megfeszített munka stb. És íme a csoda, amit nagy nagy szeretettel készítettek nekünk
Nekem egyre erősebb az a meggyőződésem, hogy ez csak egy tűzoltásra kidobott oprendszer, mert már nem lehetett azt mondani, hogy OK ez a 7+ év sem volt elég, még két év minimum, amire szükségünk van. Így akik nagyon akartak már valami új oprendszert telepíteni eljátszogathatnak vele egy-két évet, amíg lesz valami rendes cucc, a többieknek meg addig is szinten tartják az XP-t. Ahogy telik az idő az MS marketing képezete is egyre kevesebb meggyőződéssel mondogatja, hogy hú de mekkora áttörés és elsöprő siker is a vista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest