- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
#08052480 #139 üzenetére
jaj, na ne mondjad már, és nem csak te, hanem többen is modjátok, én most nem egy veszekedést szeretnék, hanem csak érvelni!!! Ahogy azt az előző hszben írtam, egy jó példa a Bad Company 2 törtön megtetszett, és meg is vettem... De pl a Godfather2-t letöltöttem, és 10 perc után töröltem is... Na és ha megvettem volna??? Mentem volna kuncsorogni, hogy adják visza a $??? Nem adták volna. Vagy PL az Assassin's creed első része. Jó-jó, de nem az igazi, és egy 1000-es nél többet ki nem adtam volna érte. Ugyan ez a filmekkel, Legutóbb negyon megtetszett az AVATAR, és moziba megnéztem... Ellenpélda ez a Ninja assassin bemutatóról jónak tőnik, de egy szemétrevaló hulladék... Szerintem igenisjó, hogy le lehet tölteni, ha úgy jobban tetszik lopni a dolgokat, mert aki totál csóró amúgy sem tudna PL. egy mozit megengedni. Aki meg olyan, hogy ad arra hogy megnézze jó minőségben, az úgyis megnézi moziban, ha már megengedheti magának. És mellesleg a játékgyártók, filmiparosok nem napi 2 falat kenyérér dolgoznak. Hanem vasokos dollár milliókról, néha milliárdokról van szó. Végül, de nem utolsó sorban a minőséget is kikényszeríti, mert nem elég egy jó bemutatót összedobni, mondván, hogy utólagos reklamációt nem fogadunk el. Ha kultúrált keretekben valaki folytatja, kíváncsi vagyok a véleményére.
SZERK.: (#127) vzsryl
+1 osztom a véleményed! -
fairi
őstag
válasz
#08052480 #95 üzenetére
játék maga offline(nem servereken történik a játéki),csak hogy menjen játék ahhoz kell netkapcsolat(ez a védelem lényege) és a mentések is serverre mennek tudtommal..
vagyis ha netkapcsolatot sikerül emulálni,és megtéveszteni mentésnél menni fog a dolog...
crackereknek minél nagyobb a kihívás annál többen állnak rá a dologra...annyit olvastam róla,hogy az animus bugot megoldja,ami eddig jellemző volt a törtekre,de nem megy sokkal tovább,messze sincs feltörve teljesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest