- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet az én hibám, de nekem a feltörni szóról mindig a kalapács ugrik be
-
Keeperv85
nagyúr
Hát már nem azért, de ha ki akarom lopni valakinek a cuccait róla, akkor kinyitom a bootloadert, rányomok egy insecured kernelt, majd adb-vel szépen lehúzom az egész data-t, ahogy van egyben. "Szerencsére" az összes jelszó olyan adatbázisban van, amit semmi sem fog megvédeni tovább... Beleértve a Wifi-t és minden mást is.
Az egész nem tart tovább 2 percnél...
-
kaller1
veterán
válasz
RepeatSector #36 üzenetére
mert zár van a mobilon, ezért nem tudja vissza juttatni hozzám.
Erre számtalan megoldás van már.
-
RepeatSector
senior tag
Ez megint egy megosztó téma. Valaki szerint jó a zár, másnak a véleménye pedig az, hogy hülyeség.
Én szkeptikus vagyok. Az én véleményem a következő: tegyük fel, hogy elhagyom a mobilom valahol!
Egy jó tét lélek megtalálja, de nem tud hívni rajta mert zár van a mobilon, ezért nem tudja vissza juttatni hozzám. Ezért én még PIN kódot sem használok.(velem suliban fordult elő egyszer, hogy kicsúszott a Blue Angel-em(nem röhög, akkoriban jó cucc volt) a zsebemből és hívták rajta anyámat, hogy megtalálták)Ha valaki meg ellopja, az meg egyből wipe-olja vagy adja tovább!
-
big-J
őstag
Ismét színvonalas kommentek.
Tízből egy jó ha tudja mit beszél.
-
Pixa
aktív tag
1. Alaphangon honnan tudja az adott illető, hogy egy elhagyott telefonon űbertitkos infók vannak?
Ha nem oldotta fel a képernyőzárat akkor még jelenleg sehogy.
Ha túl van rajta valami úton módon, akkor pedig már teljesen mindegy, hogy az adott készülék miképp volt lezárva.2. Akinek a készülékén titkos dolog van, az nem hagyja el olyan véletlenül a telefonját...
3. A legtöbb elhagyott készüléknek egy bontós lesz a sorsa! Elég arra rákeresni, hogy "beázott, tiltott készülékeket veszek". Máris nem kell sokat agonizálni a készülék sorsáról és már pénz is áll a házhoz!
4. Tökéletes védelem nincs! Az alkotók mindig hagynak valamilyen backdoort. Az már csak más/mások okosságán múlik, hogy ezt megleljék és éljenek vagy visszaéljenek vele!
-
Ed3r_X_
nagyúr
És ki az akinek ennyi fölös ideje van hogy ilyeneket les? Hajj.. Kíváncsian várom milyen készülékeknek lehet még feltörni a képernyőzárát.
-
Thome
veterán
"...de a Samsung méretes telefonjának jelszavas védelme is megkerülhető."
Miért, van más is ami megkerülhető rajta?Inkább így:
...de a Samsung méretes telefonjának is megkerülhető a jelszavas védelme.Bocs, hogy belevau.
-
dogi01
aktív tag
Az Apple perelni fog.
-
Blyan
félisten
Még, hogy nem másolnak.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
RepeatSector #8 üzenetére
azt nem de azzal meg lehet kerülni a pin kodot...
-
Findzs
addikt
válasz
HTC vagyok #19 üzenetére
ne írkálj már hülyeségeket végig nézted te azt a videót?
ajánlom figyelmedbe 2:30 -tól
-
kaller1
veterán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Van.
-
Воланд
titán
válasz
ZoliM@ster #14 üzenetére
na, meselj, mi a gondod?
-
Воланд
titán
na, akkor a sok hozzaertonek egy kis pelda: a nagy vilagban elofordul, hogy az ilyen kutyuket bizony ceges telefonkent hasznaljak es bizony elofordul az is, hogy az adott keszuleket elhagyja a hasznaloja, esetleg ellopjak. gondolom innentol mar nem kell reszletezni, hogy ez mekkora kockazatot jelent.
-
Findzs
addikt
válasz
HTC vagyok #4 üzenetére
szerintem félreérted
"A pontos metódus egyelőre nem került nyilvánosságra, de a feltöréshez a készülék szoftverének jelentős lelassítása szükséges, amikor a vészhívás képernyőjének vissza gombbal történő elhagyásakor egy pillanatra bevillan a telefon képernyője."
gondolom mikor pillanatra felvillan a képernyő akkor oda be is lehet menni
-
BoB
veterán
Elvileg nemcsak a Note 2 törhető fel mert ez egy Touchwiz hiba. És már ismert hogyan lehet így feltörni:
|gy működik a feltörés (videó)
(#11) Findzs: itt a videó hogyan megy ez a feltörés.
-
Troll ON:
Úgy látszik a Samsung a hibákat is másolta.
Troll OFF.
Komolyra fordítva a szót úgy tudom az animációk kikapcsolásával megszüntetni nem de nehezíteni lehet a hiba kihasználását.
-
RepeatSector
senior tag
A nokia 3310 nek pl nem lehet feltörni
Francba komolyan, mikor lesz hír, hogy a HTC, LG és egyéb droid-os gépeknek is fel lehet törni a képernyő zárát?(Riportsorozat kellene ezekből )
Ennyire uborkaszezon van? -
daniel909
addikt
annyira megnézném annak az embernek az arcát, aki erre rájött. biztos valami ilyen.
-
enginev3.0
félisten
Van olyan dolog a világon amit nem lehet feltörni?
-
HTC vagyok
csendes tag
Óriási probléma, hogy egy kis időre látható lesz a képernyő
-
Ez tényleg tragédia!
-
Cyberpunk
félisten
Már minden képernyőzár törhető.
Jaj de rossz lesz.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Na most mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem túl egyszerűen, de a Samsung méretes telefonjának jelszavas védelme is megkerülhető.
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest