- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
Ha titkos infót tárolok a telefonon,akkor azt nemcsak az után tudja megnyitni,hogy feloldja a képernyőmet.Vagy ezt a problémát nem küszöböli ki egy USB-kábel?
-
Pixa
aktív tag
válasz
Balázs1621 #54 üzenetére
Ilyenről a készülék alapból tájékoztat. Mi ezen a vicces és/vagy meglepő?
-
válasz
ZoliM@ster #1 üzenetére
Bepereli az Apple a Samsungot, mert utánozzák
Egyébként minden feltörhető megfelelő szakértelemmel
-
kromatika
veterán
és mi az amit nem lehet feltörni?
-
kokyt
senior tag
Épp eszű ember nem indul úgy a napnak, hogy "na, akkor ma ellopatom a telefonom". Ennek ellenére meg szokott történni. Csak úgy magától. Van ötleted hova rakja, hogy ne történhessen meg? Kocsiba? Ellophatják. Táskába? Ellophatják. Tudom, zárja reggel széfbe, és nyelje le a kulcsot. Ha szerencséje van, és jó az emésztése is, akkor mire hazaér nyitni is tudja.
Máskülönben nem kell szupertitkos adatokra gondolni, elég egy céges vpn hozzáférés, mailbox, távoli asztal kapcsolat, vagy bármi ilyesmi, és kész lehet a baj. -
butyek
senior tag
Az egész képernyőzár parasztvakítás. Adatot már nem a telefonnal együtt lopják el, ha meg a mobilt ellopják vagy elhagyják, ott a következő "tulajt" úgyis a telefon érdekli, nem az adatok.
-
Balázs1621
senior tag
Az arcalapú feloldás se ér sokat, odaadtam bátyámnak, egyből feloldott. Pedig nem is hasonlítunk egymásra.
-
G.Peter
aktív tag
Szerintem aki telefont lop az nem a személyes adatokra kíváncsi. Ellopja, fél óra múlva eladja az ahmed gsm-ben. A hipertitkos üzleti adatokat tartalmazó telefont meg nem olyan helyen kell tartani, ahonnan ellophatják.
-
Peterson_
addikt
Látom, most ez az új sláger.
-
Samus
addikt
Lehet az én hibám, de nekem a feltörni szóról mindig a kalapács ugrik be
-
Keeperv85
nagyúr
Hát már nem azért, de ha ki akarom lopni valakinek a cuccait róla, akkor kinyitom a bootloadert, rányomok egy insecured kernelt, majd adb-vel szépen lehúzom az egész data-t, ahogy van egyben. "Szerencsére" az összes jelszó olyan adatbázisban van, amit semmi sem fog megvédeni tovább... Beleértve a Wifi-t és minden mást is.
Az egész nem tart tovább 2 percnél...
-
kaller1
veterán
válasz
RepeatSector #36 üzenetére
mert zár van a mobilon, ezért nem tudja vissza juttatni hozzám.
Erre számtalan megoldás van már.
-
RepeatSector
senior tag
Ez megint egy megosztó téma. Valaki szerint jó a zár, másnak a véleménye pedig az, hogy hülyeség.
Én szkeptikus vagyok. Az én véleményem a következő: tegyük fel, hogy elhagyom a mobilom valahol!
Egy jó tét lélek megtalálja, de nem tud hívni rajta mert zár van a mobilon, ezért nem tudja vissza juttatni hozzám. Ezért én még PIN kódot sem használok.(velem suliban fordult elő egyszer, hogy kicsúszott a Blue Angel-em(nem röhög, akkoriban jó cucc volt) a zsebemből és hívták rajta anyámat, hogy megtalálták)Ha valaki meg ellopja, az meg egyből wipe-olja vagy adja tovább!
-
big-J
őstag
Ismét színvonalas kommentek.
Tízből egy jó ha tudja mit beszél.
-
Pixa
aktív tag
1. Alaphangon honnan tudja az adott illető, hogy egy elhagyott telefonon űbertitkos infók vannak?
Ha nem oldotta fel a képernyőzárat akkor még jelenleg sehogy.
Ha túl van rajta valami úton módon, akkor pedig már teljesen mindegy, hogy az adott készülék miképp volt lezárva.2. Akinek a készülékén titkos dolog van, az nem hagyja el olyan véletlenül a telefonját...
3. A legtöbb elhagyott készüléknek egy bontós lesz a sorsa! Elég arra rákeresni, hogy "beázott, tiltott készülékeket veszek". Máris nem kell sokat agonizálni a készülék sorsáról és már pénz is áll a házhoz!
4. Tökéletes védelem nincs! Az alkotók mindig hagynak valamilyen backdoort. Az már csak más/mások okosságán múlik, hogy ezt megleljék és éljenek vagy visszaéljenek vele!
-
Ed3r_X_
nagyúr
És ki az akinek ennyi fölös ideje van hogy ilyeneket les? Hajj.. Kíváncsian várom milyen készülékeknek lehet még feltörni a képernyőzárát.
-
Thome
veterán
"...de a Samsung méretes telefonjának jelszavas védelme is megkerülhető."
Miért, van más is ami megkerülhető rajta?Inkább így:
...de a Samsung méretes telefonjának is megkerülhető a jelszavas védelme.Bocs, hogy belevau.
-
dogi01
aktív tag
Az Apple perelni fog.
-
Blyan
félisten
Még, hogy nem másolnak.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
RepeatSector #8 üzenetére
azt nem de azzal meg lehet kerülni a pin kodot...
-
Findzs
addikt
válasz
HTC vagyok #19 üzenetére
ne írkálj már hülyeségeket végig nézted te azt a videót?
ajánlom figyelmedbe 2:30 -tól
-
kaller1
veterán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Van.
-
Воланд
titán
válasz
ZoliM@ster #14 üzenetére
na, meselj, mi a gondod?
-
Воланд
titán
na, akkor a sok hozzaertonek egy kis pelda: a nagy vilagban elofordul, hogy az ilyen kutyuket bizony ceges telefonkent hasznaljak es bizony elofordul az is, hogy az adott keszuleket elhagyja a hasznaloja, esetleg ellopjak. gondolom innentol mar nem kell reszletezni, hogy ez mekkora kockazatot jelent.
-
Findzs
addikt
válasz
HTC vagyok #4 üzenetére
szerintem félreérted
"A pontos metódus egyelőre nem került nyilvánosságra, de a feltöréshez a készülék szoftverének jelentős lelassítása szükséges, amikor a vészhívás képernyőjének vissza gombbal történő elhagyásakor egy pillanatra bevillan a telefon képernyője."
gondolom mikor pillanatra felvillan a képernyő akkor oda be is lehet menni
-
BoB
veterán
Elvileg nemcsak a Note 2 törhető fel mert ez egy Touchwiz hiba. És már ismert hogyan lehet így feltörni:
|gy működik a feltörés (videó)
(#11) Findzs: itt a videó hogyan megy ez a feltörés.
-
Troll ON:
Úgy látszik a Samsung a hibákat is másolta.
Troll OFF.
Komolyra fordítva a szót úgy tudom az animációk kikapcsolásával megszüntetni nem de nehezíteni lehet a hiba kihasználását.
-
RepeatSector
senior tag
A nokia 3310 nek pl nem lehet feltörni
Francba komolyan, mikor lesz hír, hogy a HTC, LG és egyéb droid-os gépeknek is fel lehet törni a képernyő zárát?(Riportsorozat kellene ezekből )
Ennyire uborkaszezon van? -
daniel909
addikt
annyira megnézném annak az embernek az arcát, aki erre rájött. biztos valami ilyen.
-
enginev3.0
félisten
Van olyan dolog a világon amit nem lehet feltörni?
-
HTC vagyok
csendes tag
Óriási probléma, hogy egy kis időre látható lesz a képernyő
-
Ez tényleg tragédia!
-
Cyberpunk
félisten
Már minden képernyőzár törhető.
Jaj de rossz lesz.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Na most mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest