- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Ahogy eddig én tapasztaltam általában február eleje/közepe szokott lenni az az időszak, amikor alacsonyabb a hardverek ára, persze augusztus eleje/közepe az igazi uborkaszezon, amennyiben a forint árfolyama épp nem szól bele a dolgokba.
A több mint 3 év amit a MM számítógép/telefon osztályán töltöttem, is ezt a tapasztalatomat erősítette. Januárban mindig mentek a csere-berék, a nem "tökéletes" ajándékok után, ilyenkor még nem szabad jóárasítani, ezért ilyenkor még mindig mesterségesen tartottuk a magasabb árakat. Februárban viszont mindig csökkentek az árak, mert szinte a kutya sem akart vásárolni. Viszont a március már általában a húsvéti előkészületek jegyében zajlott, kezdtük emelni az árakat, hogy aztán a nagy húsvéti akció keretein belül az eredeti árra le tudjuk akciózni a termékeket. Jó akció mi?
Persze, fűggőtt attól is a dolog, hogy az el nem adott karácsonyi készleteket, mennyire tudtuk visszasózni a nagyker nyakába, milyen árréstömeggel sikerült az évet zárni...
Nem mondom senkinek, hogy várjon, csak megemlítettem, hogy szerintem érdemes várni. De mindenki maga döntse el, hogy tutira akar-e menni, mert akkor vegye meg mielőbb, ha meg számít az is hogy mennyire veszi jó áron, akkor érdemes picit várni. Hogy ez a pici mennyi, az pénztárcától is fűgg...
Te mikorra várod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest