- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor #336 üzenetére
Először is gyűlölöm a politikát, de jó a rálátásom. Ez az egy kulcsos adórendszer, pont, hogy a kispénzű embereknek jött szarul... Persze ez egy hoszabb folyamat része, mivel a vállalkozók, és egyéb fekete/szürke gazdaságban dolgozó egyének nem akartak adót fizetni a többkulcsos rendszer aránytalansága miatt. Ezt szeretnék első körben kifehéríteni, és figyeld meg, hogy utána ismét többkulcsos lesz.
De az ország nyűgje nem ebből adódik, hanem a szociális újraelosztó rendszerben van a legnagyobb hiba. Ehez viszont alapjában nem mernek hozzányúlni, csak kirakatintézkedések vannak. Az meg, hogy nekem volt eszem és előre elkezdtem gondoskodni arról, hogy nyugdíjam is legyen, és ezt behúzzák, az pedig non sence!
De ez már annyira off hogy nem kéne folytatni. -
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor #334 üzenetére
Szerinted, ha a kormány bejelenti, hogy ismét megszorítások következnek, melyik cég emel fizetést? Ha a kormány nem emeli a minimálbér reál értékét, bele lesz-e kényszerítve egyetlenegy lehúzós multi a fizetés emelésbe? Amíg a munkaadói járulékok nem csökkennek, egyetlen épelméjű cég nem fog emelni.
Engem nem érint, mert mint személyi bankár köszönöm szépen megvagyok. Ellenben a dolgozók jelentős része nem ezen a területen dolgozik, na ők szívnak rendesen, ha meg kinyitja a száját, akkor nem sokáig marad munkája. Előtte én is a kereskedelemben dolgoztam, és saját tapasztalat alapján beszélek. De lehet nem ártana némi gazdasági ismeretekre szert tenni, vagy mondjuk HVG-t lapozgatni play-boy helyett. -
Geller72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Medence topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- 8300 mAh, maradhat?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest