- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Hát... Mi A2Lite tekintetében tuti el van bénázva valami a szoftverben, mert a pubg például teljes képernyőn látszik és vagy a bal oldalon takarja ki a menüpontokat a kezdőképernyőn, vagy a jobb oldalon (attól függ, hogy merre fektetem a telefont), de ezen kívül hátrányát még nem láttam.
És ha olyan felfogással élünk, hogy nélküle ott lenne vége a kijelzőnek, ahol a sziget alja van, tényleg jó, hogy a sziget mellé ki tud tenni ezt-azt, de például az említett készülék menüjéből kivették a százalékos akkutöltöttség megjelenítését, hogy elférjenek a sziget mellett az infók. Eléggé gagyi megoldás szerintem, nekem ez még egy rossz pont, de mindkettő csak és kizárólag szoftveres baki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy kamerát, versenyképes hardvert és remek árazást kapott a Xiaomi Redmi Note 6 Pro, a bevágásnak viszont nem mindenki fog örülni. Thaiföldön mutatkozott be a Xiaomi újdonsága.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest