Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor77 #154 üzenetére
Szamokkal nem vagyok tisztaban, de szerintem kb ketharmad csovon, egyharmad hajon.
Azt nem tudom viszont, hogy csovon mennyi/hogyan van pumpalva a cucc. De hallottam olyat, hogy egy allomas napi 3-500kobmeter gazzal üzemel, és kb 100 kmenkenet van egy ilyen... majd utanaolvasok.#159
Ha megnezed a Fold legkorzeset, akkor elhetsz a gyanuval, hogy az oceanon kibocsajtott so2 jó resze nem fog az ocean felett maradniami meg oda hullik, az noveli a savasodas utemet.
Dizel hibridet meg nem fogsz latni.
Ket draga meghajtast semmelyik gyar nem fog ossze rakni, mert piacilag eletkeptelen. Arrol nem beszelve, hogy a dizel ezerszer lassabban melegszik be mint a benzines, marpedig a kibocsajtasi normakhoz meleg motor kell, es a kopas 70%a egy motorban akkor kovetkezik be amikor nem uzemmeleg a motor. -
t72killer
titán
válasz
Viktor77 #154 üzenetére
A hajók so2-jétől amúgy annyira nem félnék, ez az egy csúsztatás, amit fosszilis-párti oldalról találtam egyébként: autók értelemszerűen ~nulla so2-t pöfögnek ki, uis a katalizátorok miatt alapkövetelmény a kb tökéletes kéntelenítés. Ha maradna is valami az üzemanyagban, az megkötődne a katalizátoron (és kinyírná azt). Hogy a hajók so2-je sok-e vagy sem, nem tudom, ebből nem derül ki - 0-val osztva bármit meglehetősen nagy számokat írhatunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest