Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd, most megkerestem neked nagyhirtelen az egyik hivatalos oldalon.
[link]
Feltételezem, hogy nem kamuznak.
"No long-lived radioactive waste: Nuclear fusion reactors produce no high activity, long-lived nuclear waste. The activation of components in a fusion reactor is low enough for the materials to be recycled or reused within 100 years."
Ezzel párhuzamosan az üzemanyag párezer évig kitart, még kevesebb co2-t kreál mint a hagyományos atomerőmű, és gyakorlatilag nem csinál nukleáris hulladéklerakót a bolygó bizonyos részeiből amik párszázezer évig még sugározni fognak akkor is, ha az elvtársak újféle reaktoraiban a régi "szemetet" megint energiagyártásra lehet fogni.
Az összes csillag fúzióval működik az egész világegyetemben, gondolom ha lenne jobb, akkor nem így működnének, hanem úgy.
Most neki lehetne állni bizonygatni, meg százoldalas tanulmányokat idebiggyeszteni, de szerintem sok értelme nem lenne. Én elhiszem, hogy ez jó, és elhiszem, hogy ez a jó irány.
Csak k.rva bonyolult (még). Majd ha már rutinból megy az építése, akkor már sokkal egyszerűbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- További aktív témák...
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- Simson tank
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest