- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
nálam itt figyel a Fractal Define XL és mindenki meglepődött eddig, hgoy milyen halk.
pedig csak egy vga-m van, meg egy kompakt víz a cpu-n...hja, de ez belement volna egy define minibe is (sőtt, még 2x VGA is) 1x VGA-val az sem lenne hangosabb.
Kérdés, hogy kinek van ténylegesen szüksége erre a monstrum méretre?
J.
-
joysefke
veterán
Értelmes keretekről beszéltem, a vízhűtés ebbe nyilván nem tartozik bele...
Bár akinek igénye van két monszter videókártyára+vízhűtésre, nos annak akár szüksége lehet nagy házra is.Egyébként ha ezek a nagy házak arra vannak, hogy belemenjen 2x VGA+vízhűtés, akkor minek fárasztják az embert az 5x5,25"+8x3,5" helyek kialakításával? Úgyse kerül bele ezekbe ennyi HDD.
A nagy vízhűtés agyébként a házba kerül, mert a radiátorokat, amelyeknek tényleg kall a nagy hely, a képeken mindig a házon kívül szoktam látni...
J.
-
joysefke
veterán
hihetetlen, hogy ezekre van még piaci igény?
Őszintén nem látom a felhasználási területét:
-Erős gép, akár két GPU-val elfér mATX méretben is, tehát akinek erős, de még értelmes keretek között maradó gép kell, nem muszály ilyen hodályban gondolkodjon
-micro szervertől eltekintve szervert otthon üzemeltetni egyre kevesebb értelme van, ráadásul amit ezek a nagy házak adni tudnak, az kb annyi, hogy belefér kismillió HDD. Ami pedig kérdezem, otthonra minek? Otthonra szvsz a nagyon maximalistáknak is elég 2x 3,5" HDD, amihez pedig szontén nem kell ez a hodály.
A kisebbeknek (2,5" HDD/SSD) pedig lényegesen kissebb a helyfoglalása...-ODD-t pedig magnapság egyre kevesebben használnak, nem tudom mikor láttam utoljára olyan gépet ami meg volt tömve 5,25"-os meghatókkal, de az sem most volt..
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest