Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
A golyóstoll fotóját látva, egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem hogy milyen az, amikor valami fix dologról kell minél értékelhetőbb képet lőni, illetve mennyivel kisebb a dolog egy ilyen plusz lencse nélkül - SOKKAL
Ugyebár fotózunk gőzerővel, lőjük itt, lőjük ott, a képek vagy jók, vagy nem, olyanok-amilyenek, de az utókornak (nincs más választása) jó lesz 
Lássuk mit tud 3 db kéznél lévő eszköz, ha egy elég lehetetlen helyzet elé állítjuk őket (fényes, apró tárgyat makrózni). Kerestem egy hasonló tollat (kék műanyagból kiálló nikkel), és nem tudtam kellően lefotózni addig, amig mellé nem raktam valami támpontot, mert túl kicsi volt. Kapott egy TOY STORY feliratot a vállához, és a telefonoknak már volt mire fókuszálniuk...
automata beállítások, villanóval, anélkül, ahogy jobb neki
Samsung S5610 Primo , 2560*1920=4,91 MPixel , eléggé siralmas
[link]
[link]SonyEricsson WT19i Live with Walkman , 2592*1944=5,04 MPixel , ez sem sokkal jobb

[link]
[link]de aztán volt itt még egy Jiayu G2F , na ez nem lacafacázott kérem. Kettőt odavillantott és csókolom. 3840*2160=8,29 MPixel (wide). Ez már használható(bb).
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Windows 11
- World of Warships
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ugyebár fotózunk gőzerővel, lőjük itt, lőjük ott, a képek vagy jók, vagy nem, olyanok-amilyenek, de az utókornak (nincs más választása) jó lesz