- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
A golyóstoll fotóját látva, egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem hogy milyen az, amikor valami fix dologról kell minél értékelhetőbb képet lőni, illetve mennyivel kisebb a dolog egy ilyen plusz lencse nélkül - SOKKAL
Ugyebár fotózunk gőzerővel, lőjük itt, lőjük ott, a képek vagy jók, vagy nem, olyanok-amilyenek, de az utókornak (nincs más választása) jó lesz
Lássuk mit tud 3 db kéznél lévő eszköz, ha egy elég lehetetlen helyzet elé állítjuk őket (fényes, apró tárgyat makrózni). Kerestem egy hasonló tollat (kék műanyagból kiálló nikkel), és nem tudtam kellően lefotózni addig, amig mellé nem raktam valami támpontot, mert túl kicsi volt. Kapott egy TOY STORY feliratot a vállához, és a telefonoknak már volt mire fókuszálniuk...
automata beállítások, villanóval, anélkül, ahogy jobb neki
Samsung S5610 Primo , 2560*1920=4,91 MPixel , eléggé siralmas
[link]
[link]SonyEricsson WT19i Live with Walkman , 2592*1944=5,04 MPixel , ez sem sokkal jobb
[link]
[link]de aztán volt itt még egy Jiayu G2F , na ez nem lacafacázott kérem. Kettőt odavillantott és csókolom. 3840*2160=8,29 MPixel (wide). Ez már használható(bb).
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Avast! Antivirus topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest