- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Én nagyon nem értem ezeket a hsz-eket. Szép meg csúnya... Másról kellene beszélni, nem divat oldal a PH!, Így, főleg azért fakadok ki, mert nem értem ezket az embereket (most az eddigi hsz-ekre írom), akik ilyenről véleménnyel vannak, hogy ők mikor látják ilyen perspektívából a kártyát használat közben? Ha plexis házuk van akkor is csak oldalról lehet látni. Nem az volna a lényeges, hogy minél inkább hatásos legyen? Más tényező nem is játszik.
Várom az egyedi hűtést. 3 hét alatt meg nem csodálom, hogy csak ref hűtős jött ki. Én még azon is csodálkozom, hogy 3 hét alatt lement az előkészület, teszplédány, gyártásbahelyezés, gyártás metódusa... Ezek nem nagyon karácsonyoztak és szilvesztereztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest