- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Befektettem én is egy XFX HD4890 1GB XT Extreme Editionra, penge nagyon a kari. Viszont ATT egyik beállítására sem reagál, csak a Catalyst-ra. Erre tud valaki valami magyarázatot?
-
Mark_o
tag
Jól néz ki sztem a 4850 és 30 is
-
aszkeeta
tag
Nekem nagyon tetszik az ötlet hogy ilyet csináltak nagy XFX fan vagyok de Ati párti így már
megvan a kövi platform .. vagyis meglenne ha nem Apple gépet vennék
de aki ilyet vesz szerintem nemfog csalódni
-
syC
addikt
Fekete nyák! Jupíí
-
fecg21
aktív tag
Szerintem a kártyák kinézete nem fontos, nem nézegetni kell hanem "használni"! Amúgy nagyon jól néznek ki, főleg a fekete nyák!
-
bazsade
tag
válasz
Aprósólyom #75 üzenetére
3 hét alatt 10 technológus is éppen meg tud tervezni egy gyártásfolyamatot, képtelenség, hogy a gyártósort megépítették ennyi idő alatt és végig is tesztelték volna a termékeiket. biztos, hogy már jóval korábban készülniük kellett a radeonok gyártására
-
Flitter
tag
válasz
Aprósólyom #75 üzenetére
Tudod az a helyzet,hogy megnézem mit tud az egy dolog,de ha randa mint a bűn ,én tuti nem veszem meg.És szerintem a vásárlók zöme a kűlső alapján is dönt.
Ok,hogy nem divat oldal aPH,de itt épp az észrevételeinket fogalmazzuk meg.
Hidd el,hogy mamár az is számit mi ,hogy néz ki és mennyiért.
Engem ugyan nem érdekel a modding de azért megnézem,hogy miértadok ki pénzecskét.
Teljesitmény: Kapok máshol,szebbet,ugyanezzel a teljesitménnyel -
Flitter
tag
válasz
littlelion21 #66 üzenetére
Pont erre gondoltam mikor megláttam.Minimum lematricázták volna de ez a műanyag....
ez borzalmas. -
Aprósólyom
addikt
Én nagyon nem értem ezeket a hsz-eket. Szép meg csúnya... Másról kellene beszélni, nem divat oldal a PH!, Így, főleg azért fakadok ki, mert nem értem ezket az embereket (most az eddigi hsz-ekre írom), akik ilyenről véleménnyel vannak, hogy ők mikor látják ilyen perspektívából a kártyát használat közben? Ha plexis házuk van akkor is csak oldalról lehet látni. Nem az volna a lényeges, hogy minél inkább hatásos legyen? Más tényező nem is játszik.
Várom az egyedi hűtést. 3 hét alatt meg nem csodálom, hogy csak ref hűtős jött ki. Én még azon is csodálkozom, hogy 3 hét alatt lement az előkészület, teszplédány, gyártásbahelyezés, gyártás metódusa... Ezek nem nagyon karácsonyoztak és szilvesztereztek.
-
Metalfan
senior tag
Nem járnánk jól a hűtő nélküli VGA-kkal. Max 2 ezerrel lenne kevesebb, ennyiért meg nem lehet jó hűtőt kapni. Másrészt a gyártó is bajban lenne, mert a sok hülyegyerek megvenné a hűtő nélküli verziót, bepakolná a gépbe, aztán csodálkozik, hogy mért tömjénezik a gépe, és vinné vissza garanciális javíttatásra. A gyártó beledöglene, mire végére érne a sok ügyintézésnek
-
mcsabee
senior tag
Rátapintottál a lényegre, NINCS BENNE LED ! Bár, előbb-utóbb eljön az idóm, mikor majd lesz benne, akkor meg visszasírjuk ezt
,
Btw nekem tetszik, van egy kis 1980-as évek feelingje, mintha most hozták volna a Terminator 1 forgatásáról
.ű
/e: Olvastam visszább a hűtő nélküli VGA ötletét, bejövős lenne, hogyha súlyos ezresekkel esne a kártyák ára így. Mondjuk 70k -> 60-63k. Mert 2k HuF-ért nem lehet értelmes hűtőt venni egy kártyára
.
-
SSJPeter
őstag
Szerintem ezzel a húzással az XFX el fog veszíteni néhány megrögzött NV fan-t.
Én speciál attól félek,hogy az NV kártyák minőségének a rovására fog menni a 2-ős gyártás.
De anyagilag persze jól fog kijönni belőle hiszen a nagyobb piac miatt többet nyer vele mint amit veszít de a presztízse megkopik ezzel a húzzással.Azon amerikai NV fanok akik eddig XFX csúcs VGA-kat vettek csak, azok nagy része át fog pártolni az eVGA-hoz vagy a BFG-hez . . .de ezek a bevétel elenyésző %-át adják a cégnek persze.
Mellesleg csatlakoznék azokhoz akiknek nem tetszik a HD4850 kinézete tényleg ennél rondábbat nagyon tervezni se lehetne. . .a 4870 viszont jól néz ki.
-
Metalfan
senior tag
válasz
littlelion21 #69 üzenetére
Ez kész
-
Metalfan
senior tag
válasz
littlelion21 #66 üzenetére
Nézd a jó oldalát: nincsenek benne LED-ek
-
Flitter
tag
4850 nekem nem tetszik.Borzalmasan randa,csúf. De ez az én véleményem.
A 4870 az szép lett -
littlelion21
addikt
A cikket olvasva - ejj XFX, de súlyosan deviáltunk...
-
X Factor
addikt
Az 1 gigás 4870 jól jönne most a GTA 4-hez.
-
Hunter2
addikt
itt megint csak a dizájnerek dolgoztak.
-
HERR Z
veterán
először meg kell alapozni a biztos bevételi forrást, aztán jöhetnek majd a rétegmodellek, ezt csinálja kb minden új piaci szereplő hwben, de pl ótógyártásban is
amúgy pénzpénzpénz....pont ezért lett ati patrner.Ha lefoscsiznák a pénzt, akkor maradtak volna csak nV partner
Gainward is ugyanezt csinálta -csak ott volt a palit mint háttér grátisz -
v.tom
őstag
Tényleg jó. Illik az XFX szlogen a nadrágjára. "Play hard."
Egyébként nekem baromi nagy csalódás így legelső körben, hogy ddr2-es karikat hoz ki az xfx. (Első olvasásra fel sem tűnt). Valahogy egy ilyen névtől az ember azt várná inkább, hogy valami egyedi dolgot vigyen véghez, ne pedig a szokásos parasztvakítós egymillió gigabyte dédéerkettőshűdegyors kártyákat dobjon piacra. De hát a pénz, a pénz.
-
siriq
őstag
Nem tudom miert vannak oda az XFX ert. Nekem nem jott be. Van olyan karim is.
-
cizoe
őstag
Ez annyira szép így:
A hírt meg tessék javítani, a cikk végén az 4650-es és nem 4670-es. 4670-est nem is gyártanak (csak úgy mint még az X2-t sem). Csak mert látom sokakat megzavart a "ddr2-es 4670-es" olvasata. [link]
-
Muton
addikt
január 5 mától piros betűs ünnep
-
04ahgy
nagyúr
Hát, üdvözlöm a hírt...
A 4870 még VGA kinézetű úgy-ahogy, a 4850/4830 bűnronda szocreál bakelittégla.
Viszont a 4670 az (igaz csak a kinézete) megmelengette a szívem. A BBA Radeon 9700-ra emlékeztet, azok pedig szép idők voltak. GDDR3-mal és CF csatival energiatakarékos kis tigris lenne.
HGyu
-
Devid_81
félisten
4870es az bejövős darab
-
X@b3e
addikt
Fekete nyákos ATi kártyák, nyami... Mindig is a szívem csücske volt az Alpha Dog széria
-
Misi 007
őstag
Hát egy újabb fricska a zöldeknek...
Az lenne még a szép ha az EVGA-t is "elcsalnák" -
Csoky
csendes tag
Lehet csak én vagyok lemaradva, de végre egy FEKETE nyák PIROS monitorcsatlakozóval.
Éééés ATI... +XFX
Ez már nálam magában rulz, nVidia soha többet, bár még az vannem sokáig...
-
^Clown
addikt
Az XFX megjelenése csak jót tehet az AMD/ATi-val, úgyhogy örülök, hogy "otthagyták" a sötét oldalt
-
törölt tag
Nem tetszett a 4870. Így hát alkottam egyet:
De jöhetnek majd még újabb versenyzők is, pl 4850, 4670, saját tálalásomban.
-
TomBoy1986
veterán
Fantasztikus. Referencia 4870-ből eddig is kevés volt...
A 4850 sem tetszik különösebben, de hát ízlések és egyebek..
-
luw2win
őstag
Azta elég pofás darabok
-
keIdor
titán
Hát a 4830 és 4850 elég rondán néz ki, de legalább azt hűtésnek lehet nevezni, nem úgy, mint azt a vékony referenciahűtést...
A 4870 viszont azzal a fekete PCB-vel igen csak ütős!De ha most kéne vennem valamelyiket, akkor csakis HIS IceQ4 jöhetne szóba...
-
Ste
addikt
Volt egy táblázat, ahol a 4830-at is 512mb Gddr5 ram társaságában tálalták
kíváncsi leszek ez mennyire elírás4670-ből passzívat csináljanak már az ilyen nyúlbéla bordázat helyett, no és persze ddr3-as kivitelben
-
Blood Mage
senior tag
Az árak miatt senki ne aggódjon, csak versenyképes áron forgallmazza minden termékét. Nem szállnak el maguktól
Bár mivel még csak most vágtak bele az ativ vga-k forgallmazásába lehet, hogy picit felljebb kell emelniük az árat, hogy egy kis profithoz jussanak, de remélhetőleg rosszúl gondolom....
Amúgy tényleg baromi jól néznek ki !!!! -
laci06
senior tag
Hát, a HD4830, és a HD4850 kifejezetten tetszik...
Kicsit hajaz az újabb NV hütőkre... Lehet, hogy picit átalakitva lenyúlták, igazából az Atinak is ezt kéne tennie, szerintem jóval hatékonyabbak az NV gyári hütői, az 8800GTS, GTX-től kezdve... -
Skizz
addikt
Fúhh, imádom. Eddig úgy voltam vele, hogy 4000-ből már csak X2-őt vagy semmit (HD5000 előtt), de egy ilyen 4870 rendesen a falhoz...
-
Speed®
titán
Remek, most már két alternatíva van fekete nyákos 4850ra. Kár, hogy mindkettőért (ASUS / XFX) annyit fognak kérni, amennyiért 4870et is lehet szerezni..
Egy 4670re viszont beneveznék, ha DDR3 lenne rajta és 25 alatt jönne ki..
Tényleg, biztos nem elírás, képesek XFXék DDR2t rakni rá? Nem 4650 az? -
Daveedka
tag
4870 igen szép, de a 4830/50 olyan Geforce-s
-
szki
őstag
XFX honlapról infok: [link]
Azért a ram csak a 4870 esetében combos...
-
Gyuri27
félisten
Várom a következö nv only céget mikor kunyerál liszencet.
Amúgy meg a változatosság gyönyörködtet. De még el kell telni kis időnek, hogy xfx karit vegyek. Ugyanis még hari van. De egy amd chipes matx xfx lap megenyhitene. -
TazLeacher
nagyúr
Végre egy Radeon, ami már úgy néz ki, mint egy VGA...
A 4850-es így már azért komolyabban mutat a gépekben...
-
DeSanto
őstag
Valahogy a zöld nem tetszik benne.
-
ezek mind szarok. ilyen kevés rammal egyik se használható semmire. a számozásuk is tök elavult, nem is értem.
#16: nekem nem tetszik az arca :S
-
SzlobiG
félisten
X2-re kíváncsi leszek.
-
Ijk
nagyúr
Kívncsi vagyok vga-knál, mikor jön el, hogy csupaszon is megkapjuk, hűtés nélkül, valami masszív gpu kupakozással, és ugyanúgy azt veszek rá amit akarok, mint cpu-nál.
-
gooool
őstag
Nekem tetszenek a karik,de nem értem,hogy miért mindig ref. hűtővel csinálják a 4870-et általában.Pedig nem valami jó véleményem szerint az a gyári megoldás.A többi hűtése nagyon bejövős,nem beszélve a fekete NYÁK-ról.De ha tényleg olyan lesz a minőség,mint a Nvidia kariknál,akkor a Sapphire imádkozhat.
UI:Azért a 4670-re nagy baromság volt ősrégi DDR2-őt rakni. -
Iron Funeral
őstag
Fúúúúúúúj milyen ronda féltégla, nem is kell
Bár biztos lesz 1-2 elvetemült akiknek ez a piros, akarom mondani fekete féltégla tetszeni fogna flame off
Most akkor van még egyáltalán kizárólagos nV partner? Már látom nemsoká az e-Radeon-okat -
Bagira01
veterán
Asszem a gainward hd4850-em lecserélem egy xfx-re, semmi bajom nem volt vele, csak mindíg is a fekete vga-kat szerettem
(nem hiába az ember úgy van a nőkkel mint a vga-val
)
-
Puma K
nagyúr
Azért az szép, hogy még az XFX sem tud mit hozzá tenni a 4870 hűtéséhez
Jól meg lett csinálva. -
Fekete ATI kártyák, nagy királyság! És tetszik a 4850 hűtése is (olyan NV utánérzete van), remélem hatékony és csendes is egyszerre!
-
HERR Z
veterán
hmmm azért a cf csatit meghagyhatták volna 4670-en, igaz elég kevés embernek kell de akkoris
-
Sweet Lou 6
addikt
A HD4850-es hűtése nagyon állat, nekem bejön
Hát ha olyan mínőségű kártyákat művelnek, mint nVidiánál, lehet elpártolok a Sapphiretól -
v.tom
őstag
Ezeket vártam. Remélem ati piacon is hoznak valami ujat, mint nvidia oldalon.
-
P00By
nagyúr
Hajrá!
-
PH-User
addikt
Nekem tetszenek, hajrá XFX! Ha nVidiáéknál sikerült minséget produkálni, akkor itt is fog.
A fekete nyák meg különösen tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest